ADVERTISEMENT
Fotbal international

Uși închise la națională pentru Constantin Budescu după transferul în Golf!? ”Mai bine rămânea aici”

Autor: Traian Terzian | 15.02.2021 | 15:54
Uși închise la națională pentru Constantin Budescu după transferul în Golf!? ”Mai bine rămânea aici”
Mijlocașul Constantin Budescu are șanse tot mai mici să fie chemat la echipa națională a României după ce a ales să se transfere în zona Golfului. Sursă foto: Sport PIctures

Mijlocașul Constantin Budescu are șanse tot mai mici să fie chemat la echipa națională a României după ce a ales să se transfere în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Astrei Giurgiu a ajuns în Arabia Saudită și a fost prezentat oficial la formația Damac FC, aflată pe penultimul loc în clasament.

Budescu a semnat un contract pe un an și jumătate și va încasa un salariu de 150.000 de euro pe lună, mult peste ceea ce încasa în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Transferul în Arabia Saudită îi micșorează șansele lui Constantin Budescu să mai ajungă la națională

Deși transferul în Golf este unul benefic din punct de vedere financiar pentru Constantin Budescu, nu același lucru se poate spune și în plan sportiv, jucătorul având șanse minime să mai fie convocat la echipa națională.

”Cred că era mai bine pentru echipa naţională, dacă el rămânea aici şi avea evoluţii bune. Dacă acolo va juca meci de meci şi va avea evoluţii bune va putea să fie la echipa naţională”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Mă aşteptam să plece în Turcia. Credeam eu că va pleca în Turcia, ori la Şumudică, ori la Dan Petrescu. Dacă el era un jucător mai muncitor, mai preocupat de faza defensivă cu 30%, cu siguranţă era un jucător care putea să joace în Italia, Germania, Anglia, la primele patru clasate”, a mai spus secundul naționalei.

Dică se eschivează în privința lui Adi Petre

În schimb, Nicolae Dică a evitat să dea un răspuns concret în momentul în care a fost întrebat dacă Adrian Petre, revenit la UTA Arad, poate reprezenta o soluție pentru națională: ”A avut câteva şanse la FCSB, a jucat câteva jocuri. A avut ghinion, pentru că şi-a creat ocazii, dar nu a reuşit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îmi dau seama care este motivul pentru care el nu a reuşit, dar am spus că el este un jucător de perspectivă şi are timp să joace în campionatul României, să aibă evoluţii bune şi să plece din nou afară”.

Mijlocașul Constantin Budescu a fost dorit insistent și de FCSB, finanțatorul Gigi Becali declarând chiar că jucătorul va reveni la roș-albaștri din vară. În cele din urmă, jucătorul a ales să meargă în Arabia Saudită unde a fost tentat cu salariul uriaș.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!