Life

“Ușor iubitu’ meu că se rupe patul”. Surpriză neașteptată pentru Ștefan Bănică jr.! Cum a fost filmat fiul său

02.04.2021 | 11:57
Usor iubitu meu ca se rupe patul Surpriza neasteptata pentru Stefan Banica jr Cum a fost filmat fiul sau
Radu Ștefan Bănică o va impersona pe Delia la Te cunosc de undeva! Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva! și va pune în scenă una dintre cele mai îndrăznețe coregrafii ale artistei. “Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face tata la Delia!”, spune amuzat Radu Ștefan Bănică.

Maratonul transformărilor continuă, sâmbătă, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie Te cunosc de undeva!, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.

ADVERTISEMENT

Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi fiul lui Ștefan Bănică jr, Radu Ştefan, care va intra în pielea Deliei şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e).

Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva!

„De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă privească transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu’ meu că se rupe patu’.” a declarat Radu Ştefan la repetiţii.

ADVERTISEMENT
Radu Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică, la Te cunosc de undeva! Sursă foto: Antena 1

Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”.

Cum se va descurca Radu Şţefan Bănică, care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Ștefan Bănică jr., trei copii cu trei femei

Ștefan Bănică jr. are trei copii – o fată și doi băieți. Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 18 ani, calcă deja pe urmele celebrului tată, este student în primul an la Universitatea de Arta Teatrală și cinematografică București și poate fi văzut în actualul sezon al emiunii Te cunosc de undeva!

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică jr. mai are o fiica de 13 ani, Violeta, din mariajul cu Andreea Marin, și un băiețel, care urmează să împlinească doi ani, cu Lavivia Pîrva. (Vezi si: Neașteptat! Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.)