News

USR scoate la licitație o păpușă PSD-istă. Unde vor fi donați banii strânși

02.03.2021 | 21:28
USR scoate la licitatie o papusa PSDista Unde vor fi donati banii stransi
ADVERTISEMENT

Un bebeluș de jucărie adus de PSD în plenul Parlamentului a fost scos la licitație de o deputată de la USR PLUS, banii urmând a fi folosiți în scopuri caritabile.

Simona Tulbure a găsit păpușa abandonată în plen și a anunțat pe Facebook că va organiza o licitație, care va porni de la 100 de lei pentru jucărie.

ADVERTISEMENT

Banii vor merge către Asociația Magic, fondată de actualul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

USR scoate la licitație păpuși abandonate de PSD

Ieri am fost întâmpinați de parlamentarii de la PSD cu păpuși pe care le-au abandonat ulterior. Motivul? Cum că nu ținem cont de nevoile copiilor pentru că am decis să mărim alocațiile în linie cu un buget responsabil și sustenabil.

ADVERTISEMENT

Această păpușă e una specială pentru că reprezintă primul obiect atipic și memorabil pe care l-am primit în Parlament. Vreau să îl dăruiesc persoanei care licitează cel mai mult într-un scop caritabil.

Licitația durează până Joi, 4 martie, ora 15.00 iar câștigătoarea/câștigătorul va avea 48 de ore să prezinte o dovadă a donării sumei trecute în licitație, către orice organizație non-guvernamentală care lucrează cu copiii din România”, a scris Tulbure.

ADVERTISEMENT

De asemenea, USR Tineret a anunțat că „bebelușul de jucărie folosit ieri în plen de către PSD pentru a face circ este în siguranță și nu a fost rănit. Beneficiază de tot confortul și vom avea grijă de el până îi vom găsi o casă permanentă”.

Parlamentarii PSD au adus în plen păpuși, în semn de protest față de faptul că PNL ignoră problemele copiilor din România și, implicit, nu măresc alocațiile. Ludovic Orban a răbufnit pe această temă: „Probabil păpusile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat și păpsușile cu care i-ați confundat pe români și nu vă mai țineți de astfel de comportamente. Mă puneți în situația de a le cere chestorilor să reasigure ordinea în sală. Lăsați circul”.

ADVERTISEMENT

Chiar nu îți e rușine să vii să ne spui că noi furăm? Bugetul este o rușine pentru România”, a replicat liderul PSD Marcel Ciolacu, cel vizat de cuvintele grele fiind premierul Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT