News

USR vrea să-l facă subprefect de Teleorman pe bărbatul care a predat valiza TelDrum

27.02.2021 | 10:53
USR vrea sal faca subprefect de Teleorman pe barbatul care a predat valiza TelDrum
ADVERTISEMENT

USR vrea să-l facă subprefect de Teleorman pe bărbatul care a predat valiza TelDrum. De altfel, în urma acelui caz, imaginea lui Liviu Dragnea a fost puternic afectată. 

Sergiu Iordan este în acest moment președintele USR Teleorman. El a fost cel care a predat valiza către jurnaliștii de la Rise Project.

ADVERTISEMENT

Pasionat de ştiinţele exacte, acesta a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, specializarea Radionavigaţie.

USR vrea să-l facă subprefect de Teleorman pe Sergiu Iordan

În timpul stagiului militar, a urmat cursuri intensive de Drept penal şi Drept procesual penal şi a fost avansat în grad de ofiţer MAI, iar din 1996 s-a dedicat antreprenoriatului.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre mersul anchetelor din dosarele Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea şi Murfatlar, în care sunt vizaţi angajaţi ai statului pentru un prejudiciu de aproape 600 de milioane de lei noi, procurorul şef al DNA a explicat că în ambele dosare se lucrează ritmic.

Concret, Bologa a explicat că dosarul Tel Drum se află la acest moment la faza reascultării unor probe tehnice, respectiv înregistrările ambientale şi interceptările din acest dosar de către avocaţii celor cercetaţi.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că într-un material de investigație, cei de la Rise Project au dat publicității mai multe acte, poze și relatări asupra afacerilor făcute de Liviu Dragnea în județul Teleorman, în afacerea Tel Drum și nu numai.

„Sunt inginer electronist. Am peste 20 de ani de când fac afaceri. Crezi că am curaj să predau așa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal.

ADVERTISEMENT

Prima dată m-am dus la Rise Project și apoi la DNA. La DNA este tot conținutul valizei. Nu s-a schimbat mare lucru. Oamenii PSD sunt în toate instituțiile locale. Teama a rămas aceeași”,  declara la acea vreme Iordan.

ADVERTISEMENT