USR vrea să plătească amenda mamei Luizei Melencu: „Nu era momentul pentru o astfel de măsură”

Daniel Șuta   
în HotNews
03/10/2019, 16:14
USR vrea să plătească amenda mamei Luizei Melencu: „Nu era momentul pentru o astfel de măsură”
Mama Luizei Melencu a primit o amendă de 5.000 de lei, pe care liderul USR, Lucian Viziteu, vrea să o plătească. Sursa foto: DigiFM/ Ferma Politică

USR vrea să plătească amenda mamei Luizei Melencu pentru refuzul de a se supune unor noi examinări privind prelevarea probelor ADN în dosarul dispariției adolescentei. Lucian Viziteu de la USR a aflat din presă despre situația prin care trece Monica Melencu, mama tinerei care a dispărut la Caracal pe 14 aprilie.

Viziteu, profund marcat de situația mamei Luizei Melencu

Acesta a spus că a discutat cu colegii lui din Parlament și vor face o chetă pentru a o ajuta pe femeie să treacă de această situație. Viziteu a precizat că, din punctul său de vedere, măsura luată de autorități, de a o amenda cu 5.000 de lei, este una disproporționată și nu era momentul pentru așa ceva, având situația și starea familiei, de fapt.

„Am aflat cu stupoare despre amenda nedreaptă primită de familia Melencu. Aceasta este uriaşă şi disproporţionată. Am discutat cu câţiva colegi, iar familia Melencu a fost de acord ca eu şi parlamentarii USR să îi plătim amenda şi să îi virăm banii. Este o acţiune disproporţionată şi o vom ajuta pe doamna să treacă de situaţie. Nu era momentul pentru o astfel de masură”, a declarat Viziteu, conform antena3.ro.

lucian viziteu usr
Lucian Viziteu spune că amenda primită de Monica Melencu este una disproporționată. Sursa foto: Ziarul de Bacău

„O acțiune disproporționată”

„Este o acţiune disproporţionată şi o vom ajuta pe doamna să treacă de situaţie. Nu era momentul pentru o astfel de masură”, a mai spus europarlamentarul de la Uniți Salvăm România.

 

Închide ×