Sport

UTA Arad – CFR Cluj 0-1. Campioana scapă cu bine din „infernul” de la Arad. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj a trecut cu bine de deplasarea grea de la Arad, dar a suferit mult pentru obținerea celor trei puncte, gazdele ratând ocazii imense în repriza secundă
26.09.2021 | 23:00
UTA Arad  CFR Cluj 01 Campioana scapa cu bine din infernul de la Arad Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
26-09-2021
20:02

Cum arată clasamentul Ligii 1 după UTA - CFR Cluj 0-1

Deși s-a prezentat la Arad cu o echipă decimată de accidentări și suspendări, campioana CFR Cluj a reușit o victorie importantă, pentru care a muncit mult. E drept, a avut și mult noroc la ocaziile imense ratate de gazde, dar asta nu le ia din merite elevilor lui Dan Petrescu.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj își menține avansul de 9 puncte față de FCSB, în timp ce distanța față de ocupanta locului secund a crescut acum la 6 puncte.

26-09-2021
18:00

UTA Arad - CFR Cluj 0-1 (Chipciu 28)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+3: Mercioiu trimite cu capul în bară după o centrare a lui Hora.

Min. 85: Burcă blochează în ultimul moment șutul lui Antal.

Min. 76: Florin Ștefan intră în locul lui Păun.

Min. 65: La CFR Cluj, Boateng intră în locul lui Costache.

Min. 63: Antal îi ia locul lui Passaglia la arădeni.

Min. 62: Ubbink trimite periculos, Bălgrădean respinge greu în față, iar Hora reia incredibil peste poarta goală din câțiva metri.

Min. 55: Vole-ul lui Isac din marginea careului trece puțin pe lângă poartă.

Min. 50: Bălgrădean respinge greu șutul lui Isac de la peste 25 de metri.

Min. 46: La UTA, Isac a intrat în locul lui Miculescu.

Min. 42: Hora îi ia fața lui Bălgrădean, dar reia cu capul din 6 metri peste poartă.

Min. 28: GOOOL CFR CLUJ! Chipciu reia din întoarere, din vole, la colțul lung, mingea ducându-se în vinclul porții lui Iacob.

Min. 26: Florin Iacob reține șutul lui Costache din afara careului.

Min. 23: Șutul lui Baravykas de la peste 25 de metri trece peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 12: Păun șutează din vole, mult pe lângă poartă.

Min. 11: Bine lansat de Ubbink,  Hora scapă singur spre poarta lui Bălgrădean, dar este ajuns din urmă de Burcă și deposedat.

Min. 1: A început partida.

26-09-2021
16:57

Echipele de start la UTA Arad - CFR Cluj

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Passaglia, Batha – Ubbink, Miculescu, Roger – I. Hora. Rezerve: Balauru, Shliakov, Medimorec, Bustea, Vorobjovas, Mercioiu, Isac, Antal, C. Mihai. Antrenor: Laszlo Balint 
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu, A. Păun – Petrila, V. Costache, Chipciu. Rezerve: Hindrich, Fl. Ștefan, Graovac, D. Ciobotariu, Boateng, Gîdea, Fica, Gondiu. Antrenor: Dan Petrescu
26-09-2021
15:14

UTA a vândut biletele pentru meciul cu CFR Cluj în doar 90 de minute

Clubul arădean a pus în vânzare un număr de 2.300 de bilete pentru partida cu CFR Cluj de duminică seară. Acestea s-au vândut ca pâinea caldă în doar o oră și 30 de minute, conform sportarad.ro.

Din cauza pandemiei de COVID-19, arena Francisc Neuman din Arad poate susține meciuri cu doar 50% din capacitate. Pe lângă cei 2.300 de suporteri care și-au achiziționat bilete se vor alătura și aproximativ 3.300 de fani care au abonamente.

Prin urmare, la partida dintre UTA și CFR Cluj ar putea asista aproximativ 5.600 de suporteri. Meciul se va juca duminică, 26 septembrie, de la ora 21:00.

Meciul UTA – CFR Cluj are loc duminică, 26 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Liga 1. Ambele echipe vin după ce au suferit în timpul săptămânii eliminări în 16-imile Cupei României.

UTA s-a făcut de ruşine pe terenul echipei din Filiaşi, care activează în Liga 3, iar clujenii au mers cu rezervele în Bănie şi au pierdut în faţa Craiovei lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul UTA Arad – CFR Cluj

Confruntarea UTA Arad – CFR Cluj se dispută duminică, 26 septembrie, de la ora 21:00, pe modernul stadion „Francisc Neumann” din Arad şi a stârnit un mare interes, mai ales că este vorba despre un meci între cele mai bune echipe din Ardeal, CFR Cluj locul 1 cu 24 puncte, UTA locul 6 cu 16 puncte.

Însă, dacă până acum tribunele stadionului din Arad se umpleau de spectatori, explozia de infectări cu COVID 19 duce la reducerea numărului de locuri admis pentru public la competiţiile sportive la o cifră care variază, în funcţie de localitate, între 30-50 la sută din capacitatea arenei şi toţi care vor intra trebuie fie să arate certificatul verde fie un test negativ PCR sau antigen.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida UTA Arad – CFR Cluj

Partida UTA – CFR Cluj se joacă duminică, 26 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Francisc Neumann” din Arad în etapa a 10-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Arad, este ultima zi de vară, cum au spus meteorologii, cu temperaturi care vor ajunge în cursul zilei până la 28 de grade, iar la ora partidei vor fi 23-24 grade, fără ploaie. De luni, însă, va urma o vreme urâtă, cu ploi zilnice şi temperaturi cu patru-cinci grade mai puţin. Meciul UTA – CFR Cluj va fi condus de arbitrul Horia Mladinovici din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din întâlnirea UTA Arad – CFR Cluj

Arădenii nu au absenţe, fapt rar în statisticile meciurilor „alb-roşiilor”, doar fundaşul Marius Tomozei fiind exclus din lot după ruşinea din Cupă, de la Filiaşi, un fel de Acarul Păun pentru o contraperformanţă la care au contribuit toţi jucătorii aflaţi pe teren precum şi, mai ales, stafful tehnic. Dar numai Tomozei a plătit.

La CFR Cluj, sunt probleme serioase de lot. Ciprian Deac este suspendat, iar atacanţii Alibec, Omrani şi Debeljuh sunt accidentaţi. În plus, Rodriguez, Fofana şi Tahiri, folosiţi în Cupă, la Craiova, nu figurează acum nici pe bancă, unde se află însă nu mai puţin de cinci apărători!

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la UTA Arad – CFR Cluj

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Șliakov – Ubbink, Passaglia, Batha, Roger – Miculescu, Hora. Antrenor: Laszlo Balint
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Cestor, Camora – Culio, Bordeianu, Ad. Păun – Chipciu, V. Costache, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu este foarte nemulţumit de regulile competiţionale

Antrenorul clujean Dan Petrescu este foarte iritat de faptul că nu poate înscrie la LPF un lot de 30 de jucători şi că este obligat să aibă doar 22, mai ales că echipa sa se confruntă cu mai multe accidentări. “Sunt jucători care pot evolua doar in Cupă, i-ați și văzut, dar nu mai suntem în competiție. În campionat, nu pot juca pentru că nu sunt pe listă. Este o listă foarte scurtă și această chestie nu o s-o înțeleg niciodată!

Dacă eu am jucători și-i pot băga, de ce trebuie să am listă de 22, când pot avea de 30. Mai ales că pot apărea cazuri de Covid și atunci trebuie să avem soluții. Noi jucăm și foarte multe meciuri. Noi suntem cu 14 meciuri înaintea tuturor. Stăm numai prin avioane, nici nu mai știm cum ne cheamă, schimbă o echipă, bagă altă echipă, pregătește celălalt meci.”

Cote la pariuri la jocul UTA – CFR Cluj

UTA nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în acest sezon. A fost la un pas cu Rapid, dar a avut în ultimele 10 minute o revenire senzaţională de la 0-2 şi a terminat la egalitate. Nu va fi uşorv nici pentru CFR cu atacul subţire pe care îl are. Totuşi, bookmakerii merg pe mâna campionilor ultimilor patru ani, cu o cotă de 1,90. UTA are 4,50 să aducă a doua înfrângere CFR-ului în campionat şi 1,65 să marcheze măcar o dată.

În campionatul trecut, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de arădeni, gol al lui Hora, dar în retur s-a revanşat la Arad, UTA fiind cea mai slabă echipă de acasă dintre toate formaţiile de Liga 1 în condiţiile în care s-a jucat cu tribunele goale. Situaţia s-a schimbat acum radical, cu fanii alături UTA fiind neînvinsă pe teren propriu.

ADVERTISEMENT