Fotbal intern

UTA Arad face bani cu FCSB! Ce sumă trebuie să primească de pe transferul lui Dennis Man la Parma

13.03.2021 | 16:39
UTA Arad face bani cu FCSB Ce suma trebuie sa primeasca de pe transferul lui Dennis Man la Parma
UTA Arad face bani cu FCSB! Câţi bani trebuie să primească de pe transferul lui Dennis Man la Parma
ADVERTISEMENT

UTA Arad şi FCSB se vor întâlni sâmbătă, de la 20:00, în etapa a 27-a din Liga 1, iar arădenii fac bani grei cu ajutorul liderului din campionat. Totul are legătură cu transferul lui Dennis Man la Parma, după ce “Bătrâna Doamnă” a păstrat procente atunci când l-a vândut pe internaţionalul român la echipa patronată de Gigi Becali.

Giovani Becali a dezvăluit pentru FANATIK toate detaliile transferului lui Dennis Man la Parma, mutare care a intrat în istoria Liga 1. FCSB a încasat 13.000.000 de euro de pe urma tranzacţiei, însă o parte din bani va ajunge la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Câţi bani primeşte UTA Arad de la FCSB din transferul lui Dennis Man la Parma

Vândut în septembrie 2016 la FCSB, pentru 250.000 de euro, UTA Arad a păstrat iniţial 15% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Ulterior, Gigi Becali a răscumpărat 4%, în două tranşe, şi a vrut să ia şi restul procentelor, însă oficialii arădenilor au refuzat.

Astfel, cu cele 11% rămase, UTA Arad ar urma să mai primească 1.430.000 de euro din transferul lui Dennis Man la Parma. Fără să facă nimic, “Bătrâna Doamnă” intră în topul iernii din Liga 1, la capitolul sume încasate pe piaţa transferurilor.

ADVERTISEMENT

“Pe Man am dat 250.000 euro, mai dăm către UTA cât înseamnă 11%, cu tot cu salariile să zicem 2 milioane de euro, deci 11 milioane de euro este profitul”, spunea Gigi Becali după ce Dennis Man s-a transferat la Parma.

Ce echipe au încasat cei mai mulţi bani pe transferuri în această iarnă

  • FCSB – 13.300.000 de euro
  • Viitorul – 2.500.000 de euro
  • UTA Arad – 1.430.000 de euro (procentele de pe urma lui Dennis Man)
ADVERTISEMENT

Gigi Becali aşteaptă următorul transfer al lui Dennis Man. A păstrat procente

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, după ce Dennis Man a plecat la Parma, că Gigi Becali a păstrat procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului de 22 de ani. Astfel, la următoarea mutare pe bani a mijlocaşului ofensiv, FCSB va primi 5% din suma pe care italienii o vor încasa.

În aceste condiţii, pentru ca Gigi Becali să mai primească încă 1.000.000 de euro de pe urma lui Dennis Man, Parma ar trebui să-l vândă pe mijlocaşul de 22 de ani cu 20.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dennis Man se pregăteşte de debutul în preliminariile CM 2022

După ce a strălucit la naţionala U21 a României, unde şi-a adus o contribuţie importantă la calificarea la EURO U21 2021, Dennis Man se află pe lista preliminară de stranieri a lui Mirel Rădoi pentru debutul preliminariilor CM 2022. Fostul jucător al celor de la FCSB are şanse mari să-l aibă pe Valentin Mihăilă coleg şi la naţionala mare.

Pe 25 martie, România va juca primul meci din preliminariile CM 2022, la Bucureşti, cu Macedonia de Nord. Trei zile mai târziu, tot pe Arena Naţională, tricolorii vor primi vizita Germaniei. Campania de primăvara se va încheia pe 31 martie, la Erevan, cu Armenia.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,60 este cota pentru “2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT