Sport

Ianis Stoica salvează FCSB de la încă o înfrângere! ”Roş-albaştrii”, punct smuls în minutul 90

FCSB a terminat la egalitate în deplasare de UTA Arad, scor 1-1, în etapa a 3-a din Liga 1, într-un meci în care a făcut trei modificări după doar 33 de minute.
01.08.2021 | 23:53
Ianis Stoica salveaza FCSB de la inca o infrangere Rosalbastrii punct smuls in minutul 90
ADVERTISEMENT
01-08-2021
18:57

UTA Arad - FCSB 1-1 (Ubbink 20 / I. Stoica 90)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului

Final de meci – FCSB a scos o remiză nesperată pe terenul celor de la UTA Arad, cu un gol marcat de puștiul Ianis Stoica pe final de meci, acesta fiind la prima reușită în Liga 1.

Min. 90 – Tănase a pătruns în stânga, a păcălit doi jucători, i-a pasat lui Ianis Stoica și puștiul a marcat cu un șut de la 16 metri lateral stânga, cu largul concurs al portarului Iacob.

Min. 59 – Tănase a șutat periculos de la 16 metri, dar Iacob a reușit să rețină însă nu fără emoții.

Min. 20 – Dangubic l-a găsit în marginea careului de 16 metri pe Ubbink, iar șutul olandezului a fost ușor deviat și l-a păcălit pe Straton care nu a mai putut interveni.

Min. 1 – A început meciul UTA Arad – FCSB

01-08-2021
17:25

Echipele de start pentru UTA Arad - FCSB

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Medimorec, Shliakov – Antal, Batha, Passaglia, Ubbink – Dangubic, Miculescu. Antrenor: Laszlo Balint. Rezerve: Balauru, Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, A. Măr, Benga, I. Hora.

FCSB: Straton – Haruț, Al. Crețu, I. Cristea, S. Șerban – Moruțan, Ov. Popescu, Oaidă – Oct. Popescu, Dumiter, Fl. Tănase. Antrenor: Dinu Todoran. Rezerve: Târnovanu – V. Crețu, Fl. Coman, I. Stoica, Ov. Perianu, Olaru, Musi, Radunovic, Cordea.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Cătălin Straton i-a luat locul lui Andrei Vlad în primul “11” al FCSB.

Meciul UTA – FCSB are loc duminică, 1 august, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1. Cele două echipe sunt neînvinse după primele două etape şi au amândouă acelaşi număr de puncte, 4, arădenii neprimind gol.

Unde se joacă meciul UTA – FCSB

Confruntarea UTA – FCSB se dispută duminică, 1 august, de la ora 22:00, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1 şi a stârnit un interes enorm în oraşul de pe Mureş. Dacă ar fi fost permis ca întreaga capacitate a stadionul să fie ocupată nu ar fi rămas un loc liber. Se va juca cu casa închisă, în limita celor 50 la sută din locuri acceptată.

ADVERTISEMENT

Toţi spectatorii de la acest meci, inclusiv fanii arădeni din grupurile de ultraşi, nu vor avea acces pe stadion decât făcând dovada schemei de vaccinare completă sau a celor două tipuri de test, PCR, negativ 72 de ore sau antigen, negativ 24 de ore.

Cine transmite la TV partida UTA – FCSB

Partida UTA – FCSB se joacă duminică, 1 august, de la ora 22:00, pe stadionul Francisc Neumann, în etapa a 3-a din Liga 1 şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi însă viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Şi Aradul fierbe de la canicula care a pus stăpânire pe România. Meciul are loc la ora 22:00 şi multă lume se gândeşte că atunci temperatura va fi mai acceptabilă. Nici vorbă! La ora 22:00, conform estimărilor, termometrele vor arăta în jur de 32-33 de grade, cu o umiditate scăzută mult sub limită, undeva la 27 la sută. Arbitrul Radu Petrescu va trebui să acorde cele două pauze de hidratare pe fiecare repriză.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea UTA – FCSB

Ambii antrenori, Laszlo Balint şi Dinu Todoran, au probleme de lot înaintea acestui meci. Lista de indisponibilităţi de la UTA îi cuprinde pe Florin Ilie, Isac, Benga şi Călin. Primii trei dintre aceştia au fost titulari în sezonul trecut, Florin Ilie şi Benga în apărare, Isac în compartimentul median.

ADVERTISEMENT

FCSB continuă să îi aibă accidentaţi pe fundaşul central Miron, pe mijlocaşii Şut şi Olaru şi pe atacantul Adrian Niţă. Singurul jucător care a primit acceptul lui Gigi Becali să meargă la Tokyo, cu naţionala olimpică, portarul Ştefan Târnoveanu, a revenit în lotul “roş-albaştrilor”.

Becali, dezlănţuit după ruşinea din Conference League

FCSB se prezintă la Arad într-un moment total nefavorabil. A fost eliminată joi în turul 2 preliminar al Conference League de către kazahii de la Şahtior Karagandî, în meciul jucat pe teren neutru, la Erevan, iar portarul Andrei Vlad a comis o nouă gafă care a contat enorm în acest eşec.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis să îl cedeze la Craiova pe Andrei Vlad, dar s-a răzgândit după ce portarul a refuzat să revină în Bănie, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. De asemenea, patronul FCSB a anunţat despărţirea de fundaşul Vucur, care a greşit la golul doi al kazahilor, şi de atacantul ceh Ondrasek. În schimb au venit atacanţii Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, la schimb cu Ionuţ Vână, ajuns la Craiova.

Cote la pariuri pentru jocul UTA – FCSB

Deşi FCSB s-a făcut de râs în Europa casele de pariuri consideră să îi acorde credit, considerînd că bucureştenii sunt favoriţi la Arad, la o cotă de 1,80. De cealaltă parte UTA are 4,90 pentru a mai pune o piatră de moară peste echipa lui Gigi Becali şi 1,70 pentru a reuşi măcar un gol în poarta lui Straton.

Sezonul trecut, cel al revenirii arădenilor în Liga 1, FCSB a câştigat ambele meciuri, cu 1-0 pe malul Mureşului şi cu 3-0 la Bucureşti. Ultima victorie a UTA-ei acasă, în faţa bucureştenilor, a fost un 2-0 în toamna anului 2002, deci acum 19 ani.

ADVERTISEMENT