Sport

UTA Arad – FCU Craiova 2-1 în etapa a 7-a din SuperLiga. Poenaru o duce pe ”Bătrâna Doamnă” pe loc de play-off. Video

UTA Arad a învins FCU Craiova, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a din SuperLiga și a urcat pe locul 6 în clasament, care asigură participarea în play-off.
26.08.2022 | 20:42
UTA Arad  FCU Craiova 21 in etapa a 7a din SuperLiga Poenaru o duce pe Batrana Doamna pe loc de playoff Video
ADVERTISEMENT
26-08-2022
17:42

UTA Arad - FCU Craiova 2-1 (Otele 9, Postolachi 45 / Iancu 59)

Vezi aici cele mai mai importante faze

Final de meci – UTA Arad se impune cu 2-1 în fața lui FCU Craiova, rezistând eroic pe final de întâlnire.

uta arad - fcu craiova

Min. 90+2 – Compagno reia foarte bine cu capul, dar Balauru scoate mingea din vinclu.

Min. 72 – Ocazie mare pentru olteni. Șutul lui Iancu din colțul careului de 6 metri se oprește în plasa laterală.

Min. 61 – Asamoah trece pe lângă egalare, șutul său de la 18 metri trecând puțin pe lângă poartă.

Min. 59 – GOOOL FCU Craiova!!! Compagno a reluat cu capul spre poartă, Cascini a respins cu dificultate, dar mingea a sărit la Iancu care a reluat din prima, din 6 metri.

Min. 50 – Iancu șutează prin surprindere de la 25 de metri, dar mingea trece milimetric pe lângă poarta lui Balauru.

Min. 45 – GOOOL UTA!!! Postolachi a primit o minge în adâncime și a marcat cu un șut din cădere la colțul scurt.

Min. 37 – În disperarea de a respinge o centrare, Duarte a degajat în Negru și mingea s-a îndreptat periculos spre poartă, dar Popa a fost pe fază și a reținut pe linia porții.

Min. 9 – GOOOL UTA!!! Jobello a centrat din partea stângă și Otele i-a luat fața lui Huyghebaert și a înscris cu capul din 5 metri.

Min. 1 – A început meciul.

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari – Cascini, Isac, Ubbink – Jobello, Postolachi, Otele. Rezerve: Mociu – Erico, Dobrescu, Fl. Matei, Stahl, Pop, Negoescu, Șteau, Ademi. Antrenor: Ilie Poenaru.

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, G. Iancu, Van Durmen – Compagno. Rezerve: Gurău – Paramatti, R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Chițu, Sidibe, Bahassa, Cl. Bălan. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul UTA Arad – FCU Craiova are loc vineri, 26 august, începând cu ora 21:30, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Ambele echipe au pierdut cu 1-0 etapa trecută în mod nemeritat, arădenii în Giulești, cu Rapid iar oltenii la Târgu Jiu, unde s-a disputat partida programată pe teren propriu, în fața Petrolului.

Unde se joacă meciul UTA Arad – FCU Craiova

Confruntarea UTA Arad – FCU Craiova se desfășoară vineri, 26 august, de la ora 21:30, pe moderna arenă Francisc Neumann din Arad, în etapa a 7-a din SuperLiga. Inutil să mai spunem că se așteaptă din nou un stadion plin, pentru că la meciurile de acasă alb-roșii sunt de regulă susținuți de un număr niciodată mai jos de 10.000 de oameni, dar în acest sezon au fost chiar câte 12.000.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este permanent una senzațională în tribune la partidele de acasă pe care le are UTA, lucru recunoscut și de antrenorul Ilie Poenaru și de jucători, pe cei străini entuziasmându-i de-a dreptul. La acest joc sunt așteptați însă și susținători ai echipei oltene, motiv pentru forțele de ordine să fie mai vigilente, pentru a stopa din fașă posibilitatea oricăror ciocniri.

Cine transmite la TV partida UTA Arad – FCU Craiova

Partida UTA Arad – FCU Craiova se joacă vineri, 26 august, de la ora 21:30, pe stadionul Francisc Neumann din orașul de pe Mureș în etapa a 7-a din SuperLiga și este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 26 august, la Arad va fi o vreme frumoasă pe tot parcursul celor 24 de ore, fără pericol de precipitații și cu o maximă a zilei care va ajunge la amiază la 32 de grade dar care la ora jocului va scădea cu cel puțin patru grade. Există și așa premise, în funcție de ce va decide arbitrul partidei, Cătălin Popa din Pitești, pentru pauzele de hidratare pe reprize.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea UTA Arad – FCU Craiova

Există probleme de lot în ambele tabere pentru acest meci. Ilie Poenaru nu poate conta pe portarul titular Florin Iacob, în continuare accidentat și pe foarte bătăiosul mijlocaș la închidere albanez Batha, care este suspendat. În rest, ceilalți jucători sunt na dispoziția antrenorului, iar fanii sunt curioși să vadă dacâ olandezul Ubbink va începe sau nu din primul minut.

ADVERTISEMENT

Probleme are și Marius Croitoru la echipa craioveană. Nu s-a refăcut stoperul italian Paramatti, dar oricum acolo îl are pe puternicul fundaș grec Papadapoulus. Pierderea care o resimte în continuare cel mai mult echipa din Bănie este cea a mijlocașului argentinian Juan Bauza, cel mai tehnic jucător din lot și totodată creierul echipei.

Cote la pariuri la jocul UTA Arad – FCU Craiova

Și acest meci este extrem de echilibrat pentru casele de pariuri. Sunt cote foarte mari pentru victoria fiecărei echipe, 2,80 fiind cota primită de echipa arădeană și 3,20 de către trupa lui Marius Croitoru. Pentru un gol înscris de oaspeți cota este de 1,40 iar pentru over 1,5 de 1,35, semn că se prevăd ceva goluri în acest meci.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în sezonul precedent. De două ori în sezonul regulat și apoi în play-out. În sezonul regulat a fost 1-0 pentru UTA pe teren propriu, autogol al fundașului Negru iar în Bănie s-a terminat 1-1, goluri Compagno și Ontaro, canadianul punctând în minutul 90. În play-out la Craiova s-a impus echipa locală cu 1-0, gol Kovacic în minutul 50.

ADVERTISEMENT