Sport

Oficial. Mircea Rednic a semnat un nou contract cu UTA Arad! Pe ce perioadă s-a înțeles. Update

UTA Arad a decis să îi prelungească contractul lui Mircea Rednic după un sezon foarte bun în SuperLiga, în care echipa a terminat pe primul loc în play-out.
04.06.2024 | 15:24
Oficial Mircea Rednic a semnat un nou contract cu UTA Arad Pe ce perioada sa inteles Update
UTA Arad i-a decis viitorul lui Mircea Rednic. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
04-06-2024
12:30

Mircea Rednic a semnat un nou contract cu UTA Arad!

După ce primarul Călin Bibarț a anunțat luni că Mircea Rednic va rămâne la UTA Arad, a doua zi clubul a făcut anunțul oficial. Așadar, antrenorul arădenilor a semnat un nou contract valabil până în 2026 după un sezon în care a reușit cea mai bună performanță a echipei din ultimii 50 de ani.

“Rednic 2026! Antrenorul cu care echipa noastră a obținut cea mai bună performanță din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA! Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!”, a anunțat UTA Arad pe pagina de Facebook.

În cursul zilei de luni, primarul orașului a făcut anunțul oficial legat de viitorul lui Mircea Rednic la UTA Arad. Pe lângă acest lucru, Călin Bibarț a mai mărturisit că primăria va rămâne în continuare partenerul clubului.

UTA Arad i-a decis viitorul lui Mircea Rednic. “Anunțul a fost făcut oficial”

UTA Arad a avut un parcurs bun în acest sezon de SuperLiga cu Mircea Rednic pe banca tehnică, iar viitorul antrenorului sună bine. Arădenii au fost lideri în play-out cu 37 de puncte.

ADVERTISEMENT

Așadar, primarul Călin Bibarț a dezvăluit că fostul dinamovist va rămâne la “Bătrâna Doamnă” pentru încă un an cel puțin. Pe lângă acest lucru, arădenii vor avea în continuare parte de sprijinul primăriei și în următorul an competițional.

Parteneriatul pe care UTA Arad îl are cu primăria constă într-un ajutor financiar în mare parte, însă acest lucru se va desfășura cu o anumită limită impusă de legea din România.

ADVERTISEMENT

“Vești bune: Mircea Rednic rămâne antrenorul echipei UTA! Vreau să îmi exprim satisfacția pentru faptul că antrenorul Mircea Rednic va continua să antreneze UTA și în sezonul următor.

În ciuda a ceea ce s-a vehiculat la nivel local, Rednic rămâne la noi, cel puțin un an. Subliniez faptul că Primăria Arad rămâne partener al clubului, inclusiv din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Primăria rămâne partenerul clubului UTA, dar în limitele permise de lege“, a declarat primarul Călin Bibarț pe pagina sa de Facebook.

UTA l-a adus pe Benjamin van Durmen de la FC U Craiova

UTA Arad a anunțat oficial transferul olandezului Benjamin van Durmen de la FC U Craiova 1948. Mijlocașul central nu și-a mai prelungit contractul după ce a retrogradat cu echipa lui Adrian Mititelu.

“Bun venit, Benjamin van Durmen! Mijlocașul central Benjamin van Durmen este de astăzi noul jucător al UTA. În vârstă de 27 de ani, belgianul a evoluat ultima dată tot în Superligă, la FCU Craiova 1948, pentru care a adunat 28 de jocuri în sezonul precedent, perioadă în care a punctat de 5 ori.

În carieră, van Durmen a mai evoluat la Mouscron în peste 90 de meciuri în prima ligă a campionatului belgian. Îi urăm bun venit în legendarul tricou roș-alb și îi dorim cât mai multe realizări!”, au anunțat arădenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.