Sport

UTA Arad, mișcare neașteptată după înfrângerea cu FC U Craiova: „Conducerea a decis premierea jucătorilor!”

UTA Arad a emis un comunicat prin care anunță premierea jucătorilor cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct, după înfrângerea înregistrată în fața celor de la FC U Craiova, 0-1.
02.05.2022 | 11:20
UTA Arad miscare neasteptata dupa infrangerea cu FC U Craiova Conducerea a decis premierea jucatorilor
UTA Arad a emis un comunicat prin care anunță premierea jucătorilor cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct, după înfrângerea înregistrată în fața celor de la FC U Craiova, 0-1
ADVERTISEMENT

În debutul reprizei secunde a partidei FC U Craiova – UTA Arad, 1-0, Juan Bauza, mijlocașul oltenilor, l-a călcat pe gleznă pe portarul Dragoș Balauru. Însă, în mod incredibil, arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură liberă pentru gazde și i-a arătat cartonașul galben lui Balauru. În urma acestei lovituri libere, formația lui Nicolo Napoli a înscris golul victoriei, prin Dominik Kovacic.

UTA Arad, mișcare neașteptată după înfrângerea cu FC U Craiova

UTA Arad consideră că înfrângerea suferită în meciul cu FC U Craiova este una mincinoasă, astfel că șefii formației arădene au decis premierea jucătorilor cu suma cuvenită pentru un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

„În urma evenimentelor petrecute în etapa a șaptea a playout-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct.

Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat și, totodată, facem o invitație la moralitate și integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie.

ADVERTISEMENT

Susținem cu toții ideea unui fotbal mai bun, mai competent și cu decizii în folosul lui și nu împotriva lui. Hai UTA!”, se arată în comunicatul emis de UTA Arad.

Dragoș Balauru, reacție dură la adresa arbitrului

După înfrângerea cu FC U Craiova, Dragoș Balauru, portarul celor de la UTA, a avut o reacție catastrofală la adresa „centralului” Sorin Costreie.

ADVERTISEMENT

„Eu am intrat bine în meci, m-am simțit foarte bine și nu cred că s-a văzut ca am lipsit etape multe de pe teren. Jocul, în sine, din punctul meu de vedere, l-am controlat.

Am avut ocaziile mari ale acestui meci. Astazi s-a prezentat un om care trebuia să fie la mici, că tot e 1 mai. Nimic nu mă dă înapoi din ce am simțit în teren.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, cartonaș roșu! Este inadmisibil! S-a soldat cu galben pentru mine, cu nervi mulți și cu gol pentru Craiova.

Se tot vorbește la televizor că sunt echipe care strică campionatul, Mediașul, Clinceniul, dar haideți să ne uităm și în alte părți. O viciere de rezultat! A fost o seară neagră! Noi ne gândim la meciurile rămase”, a declarat Dragoș Balauru, la finalul partidei cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT