Sport

UTA Arad – Rapid 2-2. Hora le-a „furat” giuleștenilor victoria în ultimele minute. Cum arată clasamentul. Video

UTA Arad și Rapid au încheiat la egalitate partida din etapa a 8-a a Ligii 1. A fost un 2-2 spectaculos, cu giuleștenii scăpând victoria printre degete în finalul partidei
10.09.2021 | 22:52
UTA Arad  Rapid 22 Hora lea furat giulestenilor victoria in ultimele minute Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
10-09-2021
20:00

Cum arată clasamentul Ligii 1 după UTA Arad - Rapid 2-2

UTA Arad și Rapid își mențin pozițiile în clasament după ce au remizat 2-2 în meciul de la Arad. Giuleștenii rămân pe 2, în timp ce arădenii ocupă ultima treaptă a podiumului.

10-09-2021
17:59

UTA Arad - Rapid 2-2 (Hora 83 pen., Antal 86 / Albu 14, 20)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+3: Fluier final de meci, 2-2, după ce Rapid a avut avntaj de două goluri până în minutul 83.

Min. 90: Isac a intrat în locul lui Miculescu la UTA. La Rapid, Stahl a intrat în locul lui Hlistei.

Min. 86: GOOOL UTA! Hora centrează perfect pe 6 metri, de unde Antal trimite cu latul în plasă.

Min. 84: Șutul lui ERico de la distanță este reținut de Moldovan.

Min. 83: GOOOL UTA! Hora transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă.

Min. 82: Hora preia pe piept în careu și este faultat de dandea în momentul șutului. Penalty clar.

Min. 74: Moise a intrat la Rapid în locul lui Goge.

Min. 70: La UTA, Antal a intrat în locul lui Dangubic.

Min. 66: Tomozei a intrat în locul lui Vukcevici la UTA.

Min. 64: Pănoiu și Bnou au intrat la Rapid în locul lui Bălan și Sefer.

Min. 60: Moldovan respinge greu, de sub bară, o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga executată de  Ubbink.

Min. 57: Hora reia cu capul din careu, Moldovan este bătut, dar balonul lovește transversala.

Min. 53: Moldovan respinge in extremis lovitura de cap a lui Hora.

Min. 50: Voleul lui Benga trece puțin pe lângă poartă.

Min. 46: Hora a intrat în locul lui Passaglia la UTA.

Min. 30: Șutul lui Carnat din unghi trece pe lângă poartă.

Min. 27: Albu sapă singur cu Iacob, încearcă un lob de la 10-12 metri, dar portarul arădenilor reușește să respingă miraculos.

Min. 20: GOOOL RAPID! Albu șutează la poartă dintr-un unghi imposibil, aproape de linia de fund, mingea este deviată de Vorobjovas, îl depășește pe Iacob și intră în plasă.

Min. 18: Șutul lui Albu de la 25 de metri este reținut de Iacob.

Min. 14: GOOOL RAPID! Corner pentru Rapid de pe partea stângă și Albu reia cu capul în plasă, de pe 6 metri.

Min. 3: Miculescu scapă singur în careul Rapidului, dar șutul său din 7-8 metri este apărat de Moldovan.

Min. 1: A început partida.

10-09-2021
17:38

Echipele de start la UTA Arad - Rapid

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Șliakov – Passaglia, Vorobjovas – Ubbink, Miculescu, Roger – Dangubic. Rezerve: Balauru, Tomozei, Fl. Ilie, Medimorec, Bustea, Isac, Antal, Hora, Mercioiu. Antrenor: Laszlo Balint
  • Rapid: H. Moldovan – Goge, Dandea, Săpunaru, Morais – Carnat, Crepulja, Albu, Sefer – Hlistei, Ad. Bălan. Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Stahl, Pănoiu, Alami, R. Moise, Florica, Dr. Grigore. Antrenor: Mihai Iosif
10-09-2021
17:36

Rapid joacă la Arad într-un echipament inedit, de culoare violet

Decizie surprinzătoare luată de oficialii Rapidului pentru partida de la Arad. Giuleștenii vor evolua într-un echipament de culoare violet, apropiată de cea a Politehnicii Timișoara, echipă înfrățită cu Rapidul, dar care este dușmanul de moarte al UTA-ei.

 

Meciul UTA Arad – Rapid se dispută vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ambele echipe au început foarte bine sezonul și după disputarea a șapte etape sunt pe podium, în urma liderului incontestabil CFR Cluj.

Arădenii vin după o victorie smulsă în ultimele minute cu Gaz Metan, în timp ce giuleștenii au suferit prima înfrângere în fața Craiovei lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul UTA Arad – Rapid

Confruntarea UTA – Rapid se dispută vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad. Foarte probabil, ca şi la precedentele întâlniri jucate pe teren propriu, atmosfera de la Arad va fi una cu adevărat incendiară.

Chiar la un moment dat s-a vorbit chiar despre faptul că rezultatele foarte bune ale formației lui Laszlo Balint se datorează și publicului cald. Însă, de această dată, la Arad va veni probabil cea mai frumoasă galerie din România, cea a Rapidului, iar elevii lui Mihai Iosif nu vor fi singuri în in fernul din Banat.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la tv partida UTA Arad – Rapid

Partida UTA Arad – Rapid se joacă vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Francisc Neuman” şi va fi transmisă în direct pe canalele de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Cele două s-au mai duelat de 64 de ori în principala competiţie internă, de 25 de ori s-au impus arădenii, de 23 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte 16 meciuri s-au terminat la egalitate. Palmares cu UTA gazdă: 32 de meciuri – 17 victorii UTA – 7 remize – 8 succese Rapid.

ADVERTISEMENT

Ce jucători importanți lipsesc la UTA Arad – Rapid

Antrenorii celor două echipe pot folosi cu mici excepții cele mai bune formule de echipă pe care le au la dispoziție. Arădenii nu-i vor putea folosi pe Tudor Călin – accidentat și Idriz Batha – suspendat.

De partea cealaltă, Mihai Iosif, care nu va avea voie să dea indicații de pe banca tehnică pentru că nu are licență, are o problemă pentru postul de fundaș dreapta, acolo de unde lipsește Claudiu Belu-Iordache, eliminat în partida cu U Craiova. Locul lui va fi luat de Petre Goge. De asemenea, experimentatrul fundaș central Dragoș Grigore este incert pentru acest joc.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la UTA Arad – Rapid

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Șliakov – Ubbink, Passaglia, Vorobjovas, Roger – Miculescu, Hora. Antrenor: Laszlo Balint.
  • Rapid: H. Moldovan – Goge, Dandea, Săpunaru, Junior Morais – Crepulja, Albu – Sefer, Carnat, Hlistei – Bălan. Antrenor: Mihai Iosif.

Cote la pariuri pentru UTA Arad – Rapid

Faptul că cele două formații au un start excelent de sezon a obligat casele de pariuri să ofere cote extrem de interesante la aceast joc. UTA Arad este văzută cu prima şansă, cu o cotă de 2,40, în timp ce pentru giuleșteni cota este de 3,50. Un gol al Rapidului are cotă bună, 1,49, la fel ca și variante ”peste 1,5 goluri”.

Un pariu cu o cotă extrem de interesantă, 21.00, este că meciul se va încheia la egalitate și vor fi peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere. Varianta ”PSF2” a primit o cotă de 2,50, iar că se vor marca 2-4 goluri are o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT