Fotbal intern

UTA Arad – CFR Cluj 0-1 în Liga 1. Campioana en-titre e lider provizoriu

06.03.2021 | 23:16
UTA Arad  CFR Cluj 01 in Liga 1 Campioana entitre e lider provizoriu
ADVERTISEMENT

UTA – CFR Cluj 0-1. Campioana en-titre s-a impus la Arad și a depășit-o în clasament pe FCSB. Ardelenii au 57 de puncte, cu trei mai multe decât roș-albaștrii. Echipa lui Petrea n-a jucat însă în etapa 26. Are meci cu Gaz Metan, duminică, de la ora 20:30. De cealaltă parte, fotbaliștii lui Balint sunt pe locul 8, la patru lungimi de play-off.

UTA – CFR Cluj 0-1 (Vinicius 65) VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • UTA: Balauru – Peteleu, Erico, Fl. Ilie, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas(Albu 79), Buhăcianu(Rusu 72) – Roger, Ad. Petre(Hora 46); Rezerve: Iacob, Melinte, Tomozei, N. Roşu, Albu, Rusu, Bustea, Hora
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea(Păun 9) – Chipciu(Hoban 78), Debeljuh(Rondon 78), Costache(Itu 77); Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, D. Ciobotariu, Hoban, L. Aurelio, Itu, Păun, Rondon
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! CFR Cluj se impune cu 1-0 și e lider provizoriu în Liga 1.

Min. 87 – Clujenii se întrec în ratări! Itu trimite mult peste poartă din zona punctului cu var.

Min. 66 – Ocazie imensă de gol a lui Debeljuh, care îl ia la țintă pe Balauru din șase metri.

Min. 65 – GOOOL!!! CFR Cluj deschide scorul! Vinicius fructifică centrarea perfectă din corner a lui Deac.

ADVERTISEMENT

Min 64 Edi Iordănescu este eliminat de Adrian Cojocaru, după o ieșire necontrolată la adresa arbitrilor.

Min. 39 – Adi Petre, ocazie imensă! Aflat în poziție excelentă, atacantul trimite în afara cadrului porții lui Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Min. 38 – Păun, aproape de un gol magistral! Mijlocașul lui CFR Cluj îl lobează pe Balauru, dar portarul gazdelor are o intervenție pe măsură.

Min. 1 – A început meciul!


Fotbaliștii lui Balint au ajuns la stadionul „Francisc von Neuman”

UPDATE, 6 martie, ora 20:20 / UTA Arad a intrat în focurile meciului cu CFR Cluj. Fotbaliștii roș-albi au ajuns la stadionul „Francisc von Neuman” și au ieșit să vadă care este starea gazonului.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ, 6 martie, ora 18:30 /

UTA, echipă nou promovată, se află așadar angrenată în cursa pentru o senzațională prezență în play-off, dar este o misiune foarte grea pentru echipa lui Laszlo Balint și aceasta în primul rând din cauza propriilor jucători. Arădenii sunt cea mai slabă echipă din Liga 1 pe teren propriu, unde au doar o victorie, cinci remize și șase eșecuri.

Și acum va primi vizita tocmai a celei mai bune formații în deplasare, CFR Cluj având o linie impresionantă pe teren străin, cu 10 victorii, un egal și un singur eșec. În aceste condiții orice alt rezultat decât succesul echipei lui Edi Iordănescu ar părea greu de acceptat.

UTA – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida UTA – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:30, pe noul stadion Francis Neumann, dar care, în mod incredibil, are unul dintre cele mai proaste gazoane din prima divizie. La ora partidei vor fi în jur de 3-4 grade, dar fără precipitații, care ar fi îngreunat și mai mult starea terenului.

Meciul UTA – CFR Cluj are loc sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:30 și va fi transmis în direct de cele trei principale canale de sport, Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. Mai aveți la dispoziție și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, unde îl puteți viziona în format LIVE VIDEO.

UTA a produs o mare surpriză la Cluj, în tur

Arădenii au reușit în tur o mare surpriză, pe vremea când pe banca echipei din Gruia se mai afla încă Dan Petrescu. Echipa lui Laszlo Balint s-a impus cu 1-0, dar să nu uităm că UTA este la polul opus ca echipă vizitatoare decât ca echipă gazdă, având nu mai puțin de șapte victorii afară în acest sezon!

Evident, clujenii nu au uitat episodul și vin încărcați de dorul revanșei, considerând că ei sunt echipa mai bună dintre cele două combatante. Aceasta nu înseamnă că simpla lor prezență le va aduce și cele trei puncte și Edi Iordănescu a căutat să sublinieze acest lucru declarând că respectă UTA și că este convins că va fi un meci dificil pentru echipa sa.

Arădenii au depășit episodul COVID-19

Din fericire pentru arădeni a fost depășit episodul coronavirus, pentru că nu cum mult timp în urmă câțiva jucători, în frunte cu portarul Iacob, au fost depistați pozitiv și aceștia au lipsit două săptămâni. Acum situația s-a normalizat și Laszlo Balint poate folosi cea mai bună formulă din punctul său de vedere.

Pentru casele de pariuri CFR Cluj e mare favorită, cu o cotă de 1,55, în timp ce pentru UTA obținerea celor trei puncte echivalează cu o megacotă de 6,45. Un gol înscris de arădeni e mai valoros decât succesul oaspeților, fiind cotat la 1,75. Oricum, nu sunt așteptate multe realizări pe tabela de marcaj în acest joc, deși Clujul vine după un 5-0 cu o altă nou promovată, FC Argeș.

ADVERTISEMENT