Sport

UTA – CS Mioveni 1-2, în etapa 23 din SuperLiga. Nicolae Dică, al doilea succes consecutiv pe banca Mioveniului

UTA - CS Mioveni 1-2, în etapa 23 din SuperLiga, trupa lui Dică plecând cu trei puncte grație dublei izbutite în prima repriză de Benchaib.
28.01.2023 | 16:30
UTA  CS Mioveni 12 in etapa 23 din SuperLiga Nicolae Dica al doilea succes consecutiv pe banca Mioveniului
UTA - CS Mioveni LIVE stream ora 14:30 în etapa 23 din SuperLiga. Duelul ultimelor două clasate. Foto: CS Mioveni Facebook
ADVERTISEMENT
28-01-2023
11:49

UTA - CS Mioveni 1-2 (Milosevic 81 / Benchaib 9, 45 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+7 – Final de meci.

Min.90 – Sunt 7 minute de prelungiri.

Min.83 – Diallo are o bună ocazie de 3-1, dar trimite puțin pe lângă țintă.

Min.81 – GOOOL UTA. Postolachi primește o minge în careu, îi pasează lui Milosevic, iar acesta înscrie cu un șut puternic din 8 metri.

Min.65 – Postolachi a șutat din careul mare, dar balonul s-a dus paralel cu poarta.

Min.54 – Ubbink și Garutti primesc galben după ce jucătorii ambelor echipe s-au îmbrâncit.

Min.46 – Milosevic și Benzar (debut la UTA) intră în locul lui Keșeru și Vukcevic.

Min.46 – Start pentru repriza a doua.

Min. 45 – GOOOL CS Mioveni!!! Benchaib transformăm penalty-ul acordat pentru un fault în careu comis de Hoxhallari asupra lui Sno.

Min. 14 – Chindriș reia cu capul din 6 metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 9 – GOOOL CS Mioveni!!! Benchaib înscrie cu un șut superb de la 17 metri. Golul a fost analizat la VAR, după un duel reclamt de arădeni între portarul Iacob și Antal, dar a fost validat.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul UTA – CS Mioveni.

UTA: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Pop, Batha, Cascini – Keșeru, Ubbink, Postolachi. Rezerve: Balauru, Stahl, Marrone, Dobrescu, Erico, Anton, Barbosa, Milosevic, Benzar. Antrenor: Laszlo Balint

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea – Panait, Lixandru – Antal, Benchaib, Carnat – Rusu. Rezerve: Croitoru, Brent, Balaur, Rădescu, Coșereanu, Toma, Diallo, Buziuc, Mboumbouni. Antrenor: Nicolae Dică

Meciul UTA – CS Mioveni are loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei 23 din SuperLiga. La Arad vor fi față în față ultimele două clasate, gazdele, cu 20 de puncte, oaspeții cu 12 puncte, dar cu a doua victorie din acest sezon reușită runda trecută, acasă cu Petrolul, sub comanda noului antrenor Nicolae Dică. UTA nu a mai câștigat un meci din octombrie 2022.

Unde se joacă meciul UTA – CS Mioveni

Întâlnirea UTA – CS Mioveni se dispută sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 14:30, pe noua bijuterie arhitectonică a Aradului, stadionul Francisc Neumann, care are însă o hibă majoră, cu importanță maximă mai ales pe vreme nefavorabilă, o calitate extrem de scăzută a gazonului, așa cum s-a văzut la ultimul meci jucat aici în decembrie 2022, UTA-Rapid 1-1, când efectiv jucătorii parcă se aflau într-o orezărie.

ADVERTISEMENT

Fanii alb-roșilor sunt supărați pe toată lumea. Pe actuala conducere care nu a acceptat cedarea acțiunilor la începutului sezonului unui puternic grup de investitori dar și pe jucători, care în opinia lor nu au dat totul pentru echipă, de cele mai multe ori evoluând cu frâna de mână trasă. Motiv pentru care au promis că vor reveni la stadion în numâr mare doar când situația echipei se va îndrepta.

Cine transmite la TV partida UTA – CS Mioveni

Partida UTA – CS Mioveni se joacă sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 14:30, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa 23 din SuperLiga și va putea fi vizionată în direct pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Arad sâmbătă, 28 ianuarie, va fi o vreme foarte urâtă, cu vânt puternic, precipitații, lapoviță și ninsoare iar temperatura va atinge exact la ora jocului maxima zilei, de 3 grade. Condiții meteo dificile, care sigur vor îngreuna la maxim un gazon și așa în stare deplorabilă. Arbitrul acestei partide va fi ploieșteanul Andrei Moroiță.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea UTA – CS Mioveni

Nu sunt deloc probleme multe de lot pentru cei doi tehnicieni, Laszlo Balint respectiv Nicolae Dică. La UTA absentează în continuare fundaşul stânga Abeid, care a primit în decembrie o maxisuspendare de şase etape, în rest tot lotul este valid şi arădenii nu concep alt rezultat decât prima victorie din octombrie 2022 încoace.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni vine la Arad cu gândul de a repeta succesul reuşit în primul meci din 2023 pe teren propriu împotriva Petrolului. Argeşenii s-au întărit substanţial în această iarnă şi victoria împotriva prahovenilor, deşi sunt multe puncte distanţă până la locurile de baraj, a creat o altă stare de spirit, începând să apară speranţele. Dică are toţi jucătorii valizi, dar, deocamdată, integrarea jucătorilor străini se face foarte lent.

Cote la pariuri la jocul UTA – CS Mioveni

Casele de pariuri acordă prima şansă, în acest meci al ocupantelor ultimelor două locuri, prima şansă arădenilor, care au cotă de 2.30 pentru victorie. Mioveni a primit cotă de 3,20. Şansă dublă 1X are cotă de 1,35 iar varianta inversă X2 are cotă 1,65. Un gol marcat de UTA are valoare de 1,40 iar o reuşită a oaspeţilor ajunge la 1,70.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, confruntările dintre UTA şi CS Mioveni nu sunt atât de puţine pe cât am fi fost înclinaţi să credem. Au fost mare parte la nivel de Liga 2 iar pe malurile Mureşului sunt nu mai puţin de 17 meciuri şi niciodată argeşenii nu au plecat cu toate punctele. Avem opt victorii UTA şi nouă rezultate de egalitate, dintre care cinci în partide fără gol marcat.

ADVERTISEMENT