Sport

UTA – Dinamo 0-0. ”Câinii” obțin primul punct în Liga 1 după șase eșecuri consecutive, deși a avut 2 oameni mai puțin pe teren. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul UTA - Dinamo, care se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul echipei arădene, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1
13.02.2022 | 18:52
UTA  Dinamo 00 Cainii obtin primul punct in Liga 1 dupa sase esecuri consecutive desi a avut 2 oameni mai putin pe teren Video
UTA - Dinamo Live video ora 17:00. Încă un eşec pentru câini?. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
13-02-2022
13:31

UTA - Dinamo 0-0

UTA – Dinamo Live VIDEO 

Min. 90+5: 0-0 S-a încheiat meciul de la Arad. Dinamo obține primul punct după 7 etape

Min. 90+3: 0-0 Ocazie uriașă pentru UTA. Dinamoviștii scot mingea de pe linia porții!

Min. 78: 0-0 Situația se complică și mai tare pentru Dinamo. Căpitanul Răuță este eliminat pentru cumul de cartonașe

Min. 64: 0-0 UTA șutează în bară

Min. 46: 0-0 S-a reluat meciul

Min. 45+1: 0-0 S-a încheiat prima repriză de la Arad. Cu Dinamo în inferioritate, gazdele vor insista în actul secund pentru a înscrie

Min. 42: 0-0 Dinamo rămâne în inferioritate numerică. Ehmann pune o mână în gât unui adversar, primește al doilea avertisment și implicit cartonașul roșu

Min. 38: 0-0 Dangubic reia cu capul din 7 metri, dar pe direcția portarului Dinamovist care reține fără probleme

Min. 35: 0-0 UTA înscrie, dar golul este anulat, Laukzemis fiind în poziție de ofsaid 

Min. 18: 0-0 Batha a trimis cu capul spre poarta dinamovistă, dar ratează complet execuția

Min. 10: 0-0 UTA ratează o ocazie uriașă de gol. Scăpat singur cu portarul dinamovist atacantul arădean  Dangubic a trimis pe lângă poartă

Min. 1: 0-0 A început meciul

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov –  Isac, Batha – Ubbink, Roger, Dangubic – Laukzemis. Rezerve: Balauru, Baravykas, Dima, Vorobjovas, Medimorec, Hrezdac, Mercioiu, Cardoso, Otele. Antrenor: Ionuț Badea.

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic, Ehmann, A. Radu – Ivanov, Răuță, Pierret – Matei, Ivanovski. Rezerve: Fara, Grigore, Giafer, Amzar, G. Crețu, Bani, Bordușanu, Borcea, Celar. Antrenor: Flavius Stoican.

Meciul UTA – Dinamo are loc duminică, 13 februarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1. Arădenii încă mai speră la un loc de play-off, deşi şansele sunt destul de mici şi pentru aceasta au obligatoriu nevoie de victorie în faţa unei echipe complet debusolate, care nu a mai bătut pe nimeni de luni de zile.

Unde se joacă meciul UTA – Dinamo

Întâlnirea UTA – Dinamo se dispută duminică, 13 februarie, de la ora 17:00, pe noul şi cochetul stadion Francisc Neumann din Arad în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1. UTA are parte de un aport substanţial la fiecare meci de acasă din partea fanilor, care vin la capacitatea maximă permisă de protocolul sanitar, adică 50 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Aşa va fi şi acum, se va juca, în aceste condiţii, cu ceea ce numim casă închisă, chiar dacă vor rămâne destule locuri goale. Spectatorii pot intra fie prezentând certificatul COVID, cu schema de vaccinare completă ori dovada trecerii prin boală în ultimele şase luni fie un test negativ PCR sau măcar unul antigen, cel valabil pentru 24 de ore.

Cine transmite la TV partida UTA – Dinamo

Partida UTA – Dinamo se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul Francisc Neumann, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct la teleizor pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad nu este o zi frumoasă, cu cer permanent noros şi serioase posibilităţi de ploaie poate chiar şi în mai multe reprize scurte de-a lungul zilei. Temperatura maximă nu va sări de şase grade iar la ora partidei vor fi în jur de patru grade. Partida va fi condusă de arbitrul Cătălin Popa din Piteşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Dinamo

Antrenorul Ionuţ Badea nu va putea conta nici acum pe atacantul Dumitru Cardoso, accidentat serios în primul meci din acest an dar nici pe VIP-ul echipei, internaţionalul de tineret David Miculescu, suspendat. Totodată va fi reprezentaţia de adio în tricoul alb-roşu pentru brazilianul Roger, care de luni va fi jucătorul lui CFR Cluj, după ce ardelenii au mai achitat o diferenţă de bani la suma stabilită pentru transfer, dar îniţial din vară, la încheierea sezonului.

ADVERTISEMENT

La Dinamo Flavius Stoican are foarte mulţi absenţi. Gabriel Torje are grave probleme familiale, noul venit Aloe e suspendat, iar Tomozei, Azankpo. Eşanu, Mihaiu şi Carp sunt accidentaţi iar portarul Chesenau, dezastruos cu Universitatea Craiova, nu a fost inclus în lot.

Nicolae Badea vrea plecarea preşedintelui Iuliu Mureşan de la Dinamo

La Dinamo dezastrul din meciul pierdut acasă cu Universitatea Craiova la scor de set de tenis la unu a provocat un adevărat tusnami. Nicolae Badea doreşte întrunerea membrilor consiliulu ide administraţie pentru a pune la punct debarcarea preşedintelui Iuliu Mureşan şi a antrenorului Falvius Stoican.

ADVERTISEMENT

Nici suporterii alb-roşilor, înscrişi în programul DDB, nu înţeleg cum a fost posibil ca Flavius Stoican să continue, deşi rezultatele sale sunt groaznice iar unul dintre jucători, fundaşul Jovanovic, l-a caracterizat drept o glumă de antrenor. Fanii ar dori revenirea cehului Duşan Uhrin, ultimul tehnician cu care Dinamo a reuşit să mai obţină şi rezultate bune.

Cote la pariuri la jocul UTA – Dinamo

Casele de pariuri privesc aproape drept victimă sigură echipa bucureşteană. Estea cea mai scăzută cotă la victorie în favoarea UTA-ei din istoria meciurilor cu Dinamo pe teren propriu, niciodată arădenii neavând între 1,40-.1,45 pentru victorie. Dacă ar fi să se trezească şi să dea lovitura câinii ar avea o cotă astronomică, nu mai puţin de 8,30-8,40. Un gol marcat de ei este cotat cu 2,10.

Sezonul trecut Dinamo a reuşit să câştige cu 1-0 pe malurile Mureşului, după un meci cu mari probleme de arbitraj, toate în  defavoarea gazdelor. Până atunci ultima partidă jucată la Arad data tocmai din 2008, 12 ani a stat UTA în eşaloanele inferioare, şi fusese câştigată de Dinamo cu 3-1.

ADVERTISEMENT