Fotbal intern

UTA – Dinamo se joacă pe un teren imposibil! Cum arată gazonul din Arad. Foto exclusiv

31.01.2021 | 18:31
UTA - Dinamo se joacă pe un teren îmbibat cu apă! Cum arată gazonul din Arad
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă în această seară pe stadion Francisc Neuman, din Arad, de la ora 20:45, cu UTA Arad. Din nou jucătorii ”câinilor” se vor confrunta cu un gazon extrem de prost, așa cum a fost și la ultimul meci jucat cu Gaz Metan Mediaș pe teren propriu.

Dacă la partida de pe stadionul dinamoviștilor nu s-a dat drumul la instalația de încălzire a gazonului din motive financiare, aşa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, costând practic aproximativ 4000 de euro acest lux în Liga 1 pe care ”câinii” acum nu și-l permit, la Arad situația este puțin altfel. Pur și simplu instalația de încălzire de pe noul stadion, chiar dacă există, nu funcționează la parametrii optimi.

ADVERTISEMENT

UTA – Dinamo se joacă pe un teren îmbibat cu apă

În altă ordine de idei, duminică la Arad a plouat foarte mult, iar gazonul nu arăta deloc bine cu două ore înainte de meci. FANATIK vă oferă imagini exclusive cu gazonul pe care dinamoviștii vor juca astăzi cu UTA. La ora partidei vor fi 2 grade Celsius.

”Victoria cu Gaz Metan a adus încrederea în vestiarul nostru. Chiar dacă a primit gol în primele minute, echipa a reacționat pozitiv și a reușit să întoarcă rezultatul până la pauză pe un teren complicat. Sper să ne impunem în această deplasare la Arad așa cum UTA a câștigat în tur pe stadionul Dinamo.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să avem continuitate în rezultate. Probleme de lot? Vor lipsi doi jucători importanți, Fabbrini și Răuță, ambii suspendați, plus Blejdea, accidentat”, a declarat Jerry Gane înaintea meciului.

Ce a spus antrenorul celor de la UTA Arad înaintea meciului

Laszlo Balint a vorbit cu respect despre Dinamo, dar vrea să scoată cele trei puncte din meciul de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

”Dinamo este periculoasă indiferent de context, poate mai mult acum deoarece s-a scuturat, cumva, de presiunea obiectivului inițial. E adevărat că jucătorii acum joacă mult pentru suporteri. Se știe foarte bine ce se întâmplă acolo, ce reprezintă sprijinul fanilor. Chiar dacă prezența lor pe stadion nu este posibilă, sprijinul financiar e decisiv pentru ei.

Să ne gândim la câte bilete virtuale au fost vândute la meciul trecut, e ceva aparte în fotbalul românesc și merită toate aprecierile. Nu știu dacă vorbim neapărat despre o datorie morală a jucătorilor față de fanii lor, dar, sută la sută, ca atitudine și motivație vor fi la un nivel foarte bun, iar noi trebuie să răspundem la fel dacă vrem să scoatem un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Așadar, chiar dacă traversează o perioadă nu foarte fericită, cu frământări atât în interiorul clubului cât și sportiv, Dinamo rămâne o formație importantă în peisajul fotbalului românesc. Dinamo rămâne Dinamo, asta este clar, iar dacă analizăm valoarea jucătorilor din lotul lor, atunci ne dăm seama că aceasta este una foarte bună, peste nivelul primei ligi. În majoritatea compartimentelor au fotbaliști cu experiență, puternici, capabili să gestioneze momentele grele ale unui meci”, a declarat antrenorul UTA Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: