Sport

UTA – FC Voluntari 1-1, în etapa a 18-a din SuperLiga. Remiză după un meci cu o mulțime de faze de poartă

UTA - FC Voluntari, meci din etapa a 18-a din SuperLiga, s-a încheiat 1-1, după două goluri rapide și o mulțime de ocazii de ambele părți.
13.11.2022 | 15:12
UTA  FC Voluntari 11 in etapa a 18a din SuperLiga Remiza dupa un meci cu o multime de faze de poarta
UTA - FC Voluntari Live stream ora 15:45 în etapa a 18-a din SuperLiga. Arădenii, cu spatele la zid. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
13-11-2022
13:12

UTA - FC Voluntari 1-1 (Keșeru 13 / Damașcan 2)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90: Anton șutează puternic, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, Popa reușește să respingă.

Min.84: Damașcan driblează doi adversari, scoate mingea la marginea careului, dar Costin nu treage din prima și este blocat de un adversar.

Min.70: Mihai Popa îl blochează in extremis pe Otele, care scăpase singur spre poartă.

Min.59: Otele scapă singur cu Popa, în unghi, dar portarul reușește să scoată mingea, cu capul, în corner.

Min.22: Erico trimite un balon cu capul la colțul lung, dar Armaș este pe fază și respinge de pe linia porții!

Min.20: Vitalie Damașcan reia mingea din voleu, în cădere, dar nu reușește să nimerească poarta, din doar câțiva metri. 

Min.13: GOOOL UTA. Acțiune rapidă a arădenilor în banda dreaptă, mingea ajunge la Păun, care ”întoarce” spre mijlocul careului, de unde Keșeru finalizează.

Min.2: GOOOL FC Voluntari. După o lovitură de colț, Balauru scapă mingea, Damașcan profită și înscrie. 

Min.1: Start meci.

Echipele de start

  • UTA: Balauru – Abeid, Erico, Benga, Dobrescu – Pop, Batha, Ubbink, Otele – Postolachi, Keșeru. Rezerve: Iacob, Cibi, Negoescu, Șteau, Anton, Matei, Jobello, Stahl, Godwin. Antrenor: Laszlo Balint.
  • FC Voluntari: M. Popa – Matricardi, Armal, Meleke – Helder Tavares, Lopes, Aliji, Rață, Govea – Damașcan, Nemec. Rezerve: Fernandez, Vlad, Achim, Andreș, R. Popescu, Costin, Răduț, Merlot, Florea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul UTA – FC Voluntari are loc duminică, 13 noiembrie, cu începere de la ora 15:45, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Situaţia arădenilor a ajuns una disperată, echipa căzând pe penultimul loc, retrogradabil, cu numai 16 puncte, după o serie de opt meciuri în care a adunat doar două puncte! Ilfovenii sunt pe locul 10, cu 20 de puncte şi cu o victorie şi-ar depune candidatura pentru un loc de play-off.

Unde se joacă meciul UTA – FC Voluntari

Întâlnirea UTA – FC Voluntari se dispută duminică, 13 noiembrie, de la ora 15:45, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 18-a din SuperLiga. Arădenii au una dintre cele mai mari medii de spectatori la meciurile de acasă, dar rezultatele echipei au început să îndepărteze suporterii, aflaţi în conflict cu actuala conducere a clubului, care nu a vrut să cedeze pachetul de acţiuni unui grup de investitori puternic, dornici să facă din UTA o echipă de top.

ADVERTISEMENT

Se speră totuşi ca la primul meci de la revenirea pe bancă a lui Laszlo Balint, suporterii alb-roşilor să lase la o parte disputele cu conducerea şi să umple tribunele, pentru a deveni acel al 12-lea jucător pentru arădeni, atât de necesar în aceste momente foarte delicate prin care trece clubul fanion al Aradului.

Cine transmite la TV partida UTA – FC Voluntari

Partida UTA – FC Voluntari se joacă duminică, 13 noiembrie, de la ora 15:45, în etapa a 18-a din SuperLiga, pe noul şi modernul stadion din Arad, Francisc Neumann şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad, duminică, 13 noiembrie, este o vreme frumoasă, cu cer senin pe tot parcursul celor 24 de ore, fără nici o ameninţare de a folosi umbrela. Maxima din termometre nu va sări de 14 grade şi aceasta va fi temperatura de la ora startului meciului. Care îl va avea pe arbitru pe unul dintre cavalerii fluierului mai rar delegaţi. craioveanu Viorel Flueran.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – FC Voluntari

Laszlo Balint nu are la dispoziţie trei jucători suspendaţi plus fundaşul dreapta muntenegrean Vukcevic, accidentat. În stare de suspendare se află fundaşul stânga albanez Hoxhallari, fundaşul central Chindris şi mijlocaşul Şteau. De asemeni, aproape sigur Balint va începe în atac cu veteranul Keşeru în locul lui Postolachi.

ADVERTISEMENT

Nici Liviu Ciobotariu nu are la dispoziţie toţi jucătorii din lot, existând două probleme, ca urmare a accidentărilor. Unul dintre absenţi este jucătorul de bandă dreapta Ricardinho iar cel de-al doilea mijlocaşul la închidere, cehul Droppa, dar tehnicianul care a refuzat banca FCSB spune că are soluţii.

Cote la pariuri la jocul UTA – FC Voluntari

UTA nu a mai câştigat un meci de opt etape, a ajuns pe loc retrogradabil dar casele de pariuri consideră că echipa arădeană este favorita acestui meci la cota de 2,35. Şansă dublă are cotă 1,40 iar un gol marcat de oamenii lui Laszlo Balint ajunge la cota 1,35. Victoria ilfovenilor are cotă 3,35, şansă dublă X2 cotă 1,55 iar un gol al oaspeţilor cotă 1,50.

ADVERTISEMENT

La Arad ilfovenii nu au reşit încă să înscrie vreun gol. În meciuri directe în oraşul de pe Mureş gazdele au două victorii, un 2-0 şi un 1-0 dar şi oaspeţii au reuşit să obţină în două rânduri cîte un punct, de fiecare dată întâlnirea terminându-se cu scorul de 0-0. La Voluntari ilfovenii au schimbat foaia şi au două succese clare, cu 3-0, în 2016 şi 2022.

ADVERTISEMENT