Sport

UTA Arad – FCSB 2-2, în etapa 1 din grupele Cupei României Betano. Patru cartonașe roșii în ultimele 10 minute. Egalare la ultima fază. Video

Chiar dacă a jucat cu rezervele, FCSB a fost aproape de victorie în meciul din deplasare cu UTA, dar a fost egalată la ultima fază. Finalul a fost tensionat, cu 4 cartonașe roșii.
19.10.2022 | 22:59
UTA Arad  FCSB 22 in etapa 1 din grupele Cupei Romaniei Betano Patru cartonase rosii in ultimele 10 minute Egalare la ultima faza Video
Meciul de fotbal dintre UTA Arad si FCSB, contand pentru Cupa Romaniei Grupa B, desfasurat pe Stadionul Arena Francisc Neuman din Arad, miercuri 19 octombrie 2022. © FOTO:Sebastian Tataru/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-10-2022
19:05

FINAL: UTA Arad - FCSB 2-2 (R. Pop 7, Postolachi 90+5 / Radunovic 22 pen., Radaslavescu 48). Final tensionat de partidă.

Min. 90+6: Fluier final.

Min. 90+5: GOOOL UTA! Din lovitura liberă acordată, mingea este aruncată în careu, ajunge în cele din urmă la Postolachi, care reia în plasă din 6 metri.

Min. 90+4: Este eliminat și Octavian Popescu, tot pentru un al doilea cartonaș galben primit în urma unui fault.

Min. 90+1: Radunovic vede al doilea cartonaș galben pentru un fault și este eliminat.

Min. 87: Aflat pe banca de rezerve a gazdelor, Chindriș vede galben pentru prosteste, îl aplaudă și el ironic pe arbitrul Cojocaru și este eliminat, asemenea lui Bouhenna.

Min. 86: Ocazie imensă ratată de gazde. Otele pătrunde în careu pe stânga, centrează de pe linia de tușă pe 6 metri, Postolachi pune latul, dar mingea se duce puțin pe lângă bară.

Min. 83: Bouhenna vede un cartonaș galben pentru trageri de timp, îl aplaudă ironic pe arbitrul Cojocaru, primește și cel de-al doilea avertisment și este eliminat.

Min. 54: Stahl îl driblează în careu pe Bouhenna, șutează de la 10 metri, dar Vlad reține în doi timpi.

Min. 50: Șutul lui Erico, de la peste 20 de metri, șterge bara. 

Min. 48: GOOOL FCSB! Radslavescu îi aduce pe oaspeți în avantaj cu un șut superb, ușor deviat de Pop, din marginea careului mare.

Min. 46: A început repriza secundă.

19-10-2022
18:01

PAUZĂ: UTA Arad - FCSB 1-1 (R. Pop 7 / Radunovic 22 pen.). Egalitate după primele 45 de minute

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză.

Min. 22: GOOOL FCSB! Radunovic transformă impecabil lovitura de pedeapsă.

Min. 19: Miculescu îi ia fața lui Hoxxallari în careu, este faultat de acesta, dar arbitrul Adrian Cojocaru lasă jocul să continue. Atenționat din camera VAR, analizează faza pe monitor, revine asupra deciziei și dictează penalty.

Min. 12: Octavian Popescu are o intrare foarte dură asupra lui Stahl, se creează o busculadă între jucătorii ambelor echipe, iar arbitrul Adrian Cojocaru le arată cartonașul galben lui Popescu, Radunovic, Stahl și Batha.

Min. 7: GOOOL UTA! Stahl face o cursă superbă pe partea dreaptă, centrează în careu până la Pop, mingea șutată de acesta este deviată de Boboc, îl păcălește pe Vlad și intră în plasă.

Min. 1: A început partida.

Stadionul este plin, sunt peste 11.000 de oameni în tribune.

19-10-2022
16:42

Echipele de start la UTA Arad - FCSB

Au apărut echipele de start la meciul cu UTA Arad – FCSB, care va începe la ora 21:00.

UTA Arad: Balauru – Dobrescu, Benga, Erico, Hoxxallari – Batha, P. Anton – R. Pop, Jobello, Stahl – Keșeru. Rezerve: Iacob – Maxim, Chindriș, Cascini, Aly, Negoescu, Otele, Postolachi. Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: A. Vlad – R. Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic – Ad. Șut, Radaslavescu, Nikolov – Miculescu, I. Stoica, Oct. Popescu. Rezerve: Ducan – Dumiter, Tănasă, Morariu, Dulca, Oaidă, Musi, Rusu. Antrenor: Nicolae Dică

Meciul UTA Arad – FCSB are loc miercuri, 19 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 1 din grupa B a Cupei României. Nicolae Dică va proceda la fel cum a făcut-o în Conference League și va folosi în acest meci aproape în totalitate jucătorii de rezervă.

Unde se joacă meciul UTA Arad – FCSB, în etapa 1 din grupele Cupei României Betano

Confruntarea UTA Arad – FCSB se dispută miercuri, 19 octombrie, de la ora 21:00, pe modernul stadion „Francisc Neuman” din Arad și tribunele vor fi pline, urmând ca partida să se desfășoare cu casa închisă. Fanii arădeni, deși foarte supărați și dezamăgiți de evoluțiile echipei lor în SuperLiga, unde obiectivul play-off trebuie înlocuit mai degrabă cu cel al evitării ultimelor patru locuri, au promis o atmosferă de zile mari la acest meci.

ADVERTISEMENT

Spectatorii din orașul de pe Mureș au luat cu asalt casele de bilete, crezând că vor fi martorii unui meci foarte tare, în care FCSB va veni cu toate numele importante. Patronul Gigi Becali nu este însă interesat decât ca echipa să ajungă cât mai repede pe loc de play-off, orice altă competiție neavând importanță.

Cine transmite la TV partida UTA Arad – FCSB

Partida UTA Arad – FCSB se joacă miercuri, 19 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, în etapa 1 a grupei B a Cupei României Betano. Ea va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 19 octombrie, orașul de pe Mureș va avea parte de mult soare, un cer senin pe toată durata celor 24 de ore, ploile putând să își facă apariția abia pe la începutul săptămânii viitoare. Va fi destul de plăcuit și ca temperatură, 19 grade la amiază, dar nu și la ora partidei, când va coborî până la 12-13 grade. Gălățeanul Adrian Cojocaru va fi arbitrul acestui joc.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea UTA – FCSB

Antrenorul Ilie Poenaru va trimite pe teren o formulă de echipă foarte apropiată de cea obișnuită, urmând a face maxim douâ schimbări față de meciul pierdut în ultima etapă de SuperLiga la București, chiar în compania FCSB cu 1-2. Pot apărea fundașul brazilian Erico lângă Chindris în centrul apărării și veteranul Claudiu Keșeru în atac. Va lipsi sigur Ubbink, pe care l-a exclus Ilie Poenaru din lot înaintea acestei partide.

ADVERTISEMENT

La FCSB, rămân acasă toți oamenii importanți. Nu au fost luați în calcul portarul Târnovanu, fundașii Crețu, Tamm, Dawa, Radunovic și Pantea, mijlocașii Cordea, Olaru și Florinel Coman și atacanții Omrani și Compagno. O întreagă echipă, exact unsprezece oameni. În schimb va intra titular fostul jucător al UTA-ei, David Miculescu. De asemenea, va reapărea în poartă după o absență îndelungată Andrei Vlad.

Cote la pariuri la jocul UTA – FCSB

După ce Nicolae Dică a anunțat că toți titularii vor fi menajați, cotele caselor de pariuri s-au modificat simțitor. Până atunci, FCSB era favorită la cota de 2,30, iar UTA avea 3,40. Acum e favorită gruparea arădeană, la cota de 2,50, iar bucureștenii au o cotă foarte apropiată, 2,90. Șansa dublă „1X” ajunge la cota de 1,50, iar șansă dublă „X2” la cota de 1,60. Un gol marcat de UTA valorează 1,40, unul înscris de oaspeți 1,45. Total goluri „over 1,5” are cotă de 1,45, supercotă în condițiile în care sunt destule șanse să avem minim două goluri în meci.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe se revăd la foarte scurt timp, după ce s-au întâlnit duminica trecută, pe Arena Națională din Capitală, în etapa de SuperLiga. A câștigat FCSB cu 2-1, goluri Olaru și Compagno din penalty, respectiv Keșeru. Însă nu a fost deloc un meci echilibrat, UTA contând foarte puțin în fața porții adverse, golul lui Keșeru fiind marcat în minutul 90.

ADVERTISEMENT