Sport

UTA – Gloria Buzău 5-1, în manşa retur a barajului de promovare / menținere în prima ligă. Arădenii și-au asigurat fără probleme salvarea. Video

UTA și-a asigurat menținerea în SuperLiga după o victorie foarte clară contra Gloriei Buzău, scor 5-1. Arădenii sunt ultimii care își asigură locul în primul eșalon.
04.06.2023 | 21:18
UTA  Gloria Buzau 51 in mansa retur a barajului de promovare  mentinere in prima liga Aradenii siau asigurat fara probleme salvarea Video
Postolachi a marcat din nou pentru UTA. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-06-2023
17:19

UTA - Gloria Buzău 5-1. (Postolachi 16, 80, Chindriș 50, 65, Otele 89 / V. Alexandru 67). Video

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 89: GOOOL UTA! 5-1. Otele înscrie și el.

Min. 80: GOOOL UTA! 4-1! Denis Rusu gafează și trimite mingea direct la Stahl. Acesta din urmă îi pasează lui Postolachi care face “dubla”.

Min. 67: GOOOL Gloria Buzău! 3-1! Valentin Alexandru înscrie cu un șut deviat din lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 65: GOOOL UTA! 3-0! Chindriș face dubla cu o lovitură de cap.

Min. 50: GOOOL UTA! 2-0! Chindriș profită de ieșirea eronată la ofsaid a oaspeților. Preia în careu și îl învinge pe Rusu.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: Finalul primei reprize.

Min. 39: Keșeru pivotează bine în careu, dar șutul din întoarcere trece puțin pe lângă poartă.

Min. 16: GOOOL UTA! 1-0! Postolachi anticipează cel mai bine traiectoria centrării din corner și înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 14: Abeid profită de ieșirea hazardată a lui Rusu. Șutează din unghi, dar mingea lovește bara și ajunge chiar la Rusu.

Min. 5: Mare ocazie pentru Gloria Buzău. Șutul lui Dudu din lovitură liberă de la 25 de metri este respins greu în corner de Iacob.

Min. 1: A început partida.

UTA: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Hoxhallari, Abeid – Pop, Ubbink, Batha, Roger – Postoloachi, Keșeru. Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Dobrescu, Isac, Anton, Negoescu, Stahl, Barbosa, Otele. Antrenor: Mircea Rednic

Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Varella, Trebotic – Blejdea, Sampaio, Greu – Boiciuc
Antrenor: Adrian Mihalcea

Meciul UTA – Gloria Buzău are loc duminică, 4 iunie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul manşei retur a barajului de promovare-supraveiţuire în SuperLiga. La Buzău, în primul joc cele două echipe nu s-au putut departaja şi nici nu au reuşit măcar să înscrie. După acest 0-0 UTA pare a fi echipa cu cele mai mari şanse de a câştiga barajul.

Unde se joacă meciul UTA – Gloria Buzău

Confruntarea UTA – Gloria Buzău se desfăşoară duminică, 4 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul Francisc Neumann din Arad şi sunt toate premisele să fie un meci sold-out, cu casa închisă, fanii arădeni dorind să fie în număr cât mai mare lângă echipă în meciul care o poate menţine ăn SuperLigă şi sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

La Buzău afluenţa de public, despre care vorbeau înainte de meci oficialii gazdelor s-a dovedit a fi un bluf, pentru că au fost puţini spectatori dar la Arad lucrurile stau la polul opus, stadionul urmând a deveni o mare de alb şi roşu, UTA având una dintre cele mai ridicate medii de spectatori la meciurile de acasă, de aproape 9000.

Cine transmite la TV partida UTA – Gloria Buzău

Partida UTA – Gloria Buzău se joacă duminică, 4 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în manşa retur a barajului de promovare-supravieţuire în SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai pureţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad duminică, 4 iunie, va fi ultimă zi de vreme frumoasă, spun meteorologii, după care vor urma câteva zile cu ploi şi furtuni. Duminică nu va ploua iar maxima din termometru va urca până la 25 de grade la amiază şi vor fi în jur de 22 de grade la ora meciului care a fost încredinţat unui arbitru de top din SuperLiga, bucureşteanul Radu Petrescu.

Ce absenţe sunt în întâlnirea UTA – Gloria Buzău

Mircea Rednic s-a despărţit de trei dintre jucători, neaaştepând finalul barajului de supravieţuire cu Gloria Buzău. Fundaşii Romeo Benzar şi Erico da Silva precum şi mijlocaşul Bautista Cascini au lăsat UTA, tehnicianul alb-roşiilor declarând că are soluţii pentru ca să nu se simte lipsa celor trei. Lotul este complet şi cu un stadion plin UTA e optimistă că va rămâne în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

La Buzău toatră lumea e conştientă de greutatea partidei retur de la Arad şi, firesc, se regretă ratările mari din meciul de la Buzău, care dacă ar fi fost transformate în goluri acum Gloria ar fi avut mari şanse la promovare. Vor intra pe tetrn aproximativ aceiaşi jucători din debutul partidei tur, brazilianul Dudu conducând atacul şi el fiind după  Mircea Rednic pericolul principal pentru apărarea sa.

Cote la pariuri la jocul UTA – Gloria Buzău

Pentru casele de pariuri  UTA este o uriaşă favorită la câştigarea barajului. 1,17 este cota arădenilor pentru a fi şi sezonul viitor în SuperLigă faţă de 5 pentru Gloria Buzău de a promoiva. Victoria gazdelor în 90 de minute tot coboară şi este de 1,40 iar dacă s-ar produce o minune si bate Buzăul cota ar fi de 10,00. Şansă dublă X2 are cotă 3,50 iar un gol al oaspeţilor ajunge la 2,45.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe avem prima manşă a barajului, jucată la Buzău şi încheiată cu scorul de 0-0 deşi ocazii, unele chiar foarte mari, au existat la ambele porţi, surprinzător mai mult la cea a echipei arădene, pentru că echipa lui Adrian Mihalcea a prins de câteva ori pe picior greşit defensiva oaspeţilor, dar portarul Iacob a fost la post.

ADVERTISEMENT