Sport

UTA – Hermannstadt 1-2, în etapa a 11-a din SuperLiga. Alhassan dă lovitura la ultima fază, sibienii urcă pe 2. Video

Hermannstadt învinge pe UTA, scor 2-1, cu dubla lui Alhassan. Golul decisiv a venit chiar la ultima fază a partidei de la Arad.
17.09.2022 | 16:48
UTA  Hermannstadt 12 in etapa a 11a din SuperLiga Alhassan da lovitura la ultima faza sibienii urca pe 2 Video
UTA - Hermannstadt Live stream ora 16:45 în etapa a 11-a din SuperLiga. Rămân sibienii neînvinşi?. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
17-09-2022
13:48

FINAL. UTA - Hermannstadt 1-2 (Postolachi 29 pen. / Alhassan 36, 90+5)

Hermannstadt continuă super parcursul din această ediție de Liga 2 Casa Pariurilor. Sibienii urcă pe locul 2 după victoria cu UTA, scor 2-1.
 
 
Vezi aici cele mai importante faze
 
Min. 90+5: GOOOL Hermannstadt! Alhassan face dubla după o excelentă fază de cotraatac reușită de sibieni.
 
Min. GOOOL Hermannstadt! 1-1! Alhassan șutează excelent din interiorul careului și îl învinge pe Iacob.
 
Min. 29: GOOOL UTA! 1-0! Decizia este menținută, după minute bune de consultare VAR. Postolachi transformă lovitura de pedeapsă.
 
Min. 25: Colțescu dictează penalty după un fault comis în careu de Răuță la Stahl.
 
Min. 1: A început partida.
 
UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari – Cascini, Steau, Batha – Stahl, Postolachi, Jobello. Rezerve: Balauru, Dobrescu, Isac, Fl. Matei, Negoescu, Ademi, Keșeru, Ubbink, Anton. Antrenor: Ilie Poenaru
 
Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Răuță, Biceanu – Balaure, Alhassan, Oroian – D. Paraschiv. Rezerve: Uțiu – Antoche, Medina, Mino, Năstăsie, P. Petrescu, Dr. Iancu, C. Popescu, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul UTA – Hermannstadt are loc sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 16:45, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Nou promovata din Sibiu, deşi cu serioase probleme financiare, între timp în bună parte rezolvate, este marea senzaţie a acestui sezon, fiind neînvinsă în cele nouă partide jucate, având o restanţă cu CFR Cluj.

Unde se joacă meciul UTA – Hermannstadt

Întâlnirea UTA – Hermannstadt se dispută sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16:45,  pe noul şi cochetul stadion din Arad, Francisc Neumann, care poartă numele baronului care a ţinut clubul de pe Mureş imediat după încheierea celui de-al doilea război mondial, făcând o echipă extrem de puternică.

ADVERTISEMENT

Va fi din nou afluenţă mare de spectatori în tribune la acest meci al echipelor din Transilvania, cu un intreres sporit pentru publicul arădean de a vedea pe viu ce poate revelaţia sezonului de până acum, nou promovata Hermannstadt, echipă neînvinsă, dar cu o restanţă cu campioana CFR Cluj, care joacă un fotbal frumos, ofensiv, sub bagheta lui Marius Măldărăşanu.

Cine transmite la TV partida UTA – Hermannstadt

Partida UTA – Hermannstadt se joacă sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16:45, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 11-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi dacă decideţi să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate nici Aradul nu face excepţie de pe harta localităţilor unde sportul va fi serios afectat de starea vremii. Va fi o zi chiar rece, maxim 16 grade, în care sunt şanse să plouă aproape neîncetat, ceea ce ar putea cauza probleme serioase suprafeţei de joc. Meciul de la Arad a fost încredinţat unuia dintre cei mai buni arbitri din lotul de SuperLiga, Sebastian Colţescu, din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Hermannstadt

Arădenii nu îl vor avea la dispoziţie pentru acest meci pe cel care este cel mai rapid jucător din atac, jucătorul care destabilizează frecvent apărările adverse, nigerianul Otele, care este suspendat după eliminarea din meciul de la Botoşani, primul succes al UTA-ei pe teren străin după nu mai puţin de 11 luni.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Măldărăşanu nu are probleme de lot la sibieni. Hermannstadt propune deja din ce în ce mai serios un nume de atacant care merită urmărit cu atenţie pe mai departe, Paraschiv, pe care Dan Petrescu l-a avut la CFR Cluj, dar nu a văzut la el calităţile pe care acesta le posedă din plin: viteză, precizie în execuţie, prezenţă la finalizare.

Cote la pariuri la jocul UTA – Hermannstadt

Chiar dacă Hermannstadt a impresionat plăcut şi este neînvinsă nu a fost de ajuns pentru casele de pariuri, care văd în UTA echipa favorită să obţină cele trei puncte la o cotă de 2,15. Pentru a continua seria partidelor bune sibienii au cotă de 3,80 la victorie iar şansă dublă X2 ajunge la 1,85. Un gol marcat de oaspeţi ajunge la cota de 1,75.

ADVERTISEMENT

Problema este că pe teren propriu UTA nu a învins Sibiul. În Liga 2 a făcut două egaluri iar în sezonul 2020-2021, când arădenii au revenit în elită, au făcut de două ori 1-1 în sezonul regulat, pentru ca apoi, în play-out să cedeze acasă cu 1-0, dar Hermannstadt avea să retrogradeze în urma barajului pierdut în faţa Miovenilor.

 

 

 

ADVERTISEMENT