Sport

UTA – Rapid 1-1, în etapa 21 din SuperLiga. UTA ratează prima victorie din septembrie încoace în minutul 90+7. Cum arată clasamentul

UTA - Rapid 1-1, în etapa 21 din SuperLiga, giuleștenii reușind egalarea, din penalty, grație lui Dugandzic, în minutul 90+7.
18.12.2022 | 22:43
UTA  Rapid 11 in etapa 21 din SuperLiga UTA rateaza prima victorie din septembrie incoace in minutul 907 Cum arata clasamentul
UTA - Rapid LIVE stream ora 20:30 în etapa 21 din SuperLiga. Trei puncte vitale pentru ambele echipe. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
18-12-2022
20:42

Cum arată clasamentul după UTA - Rapid 1-1

UTA a avut 1-0 în minutele suplimentare, dar a fost egalată de Rapid în minutul 90+7, dintr-un penalty transformat de Dugandzic. A ratat astfel șansa primului succes direct de la revenirea pe prima scenă, dar și întâia victorie în actuala ediție din SuperLiga din septembrie încoace.

UTA este pe locul 15, în timp ce Rapid este pe poziția a treia.

Clasament SuperLiga

18-12-2022
18:32

UTA - Rapid 1-1 (Otele 40 / Dugandzic 90+7 - penalty)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+8: Final de meci.

Min.90+7: GOOOL Rapid. Dugandzic marchează din penalty!

Min.90+5: Maxim îl faultează pe Dragoș Grigore și se acordă penalty.

Min.78: Otele este înlocuit de Jobello. La Rapid, ies Belu-Iordache și Ioniță și intră Onea și Stan, ultimul fiind debutant.

Min.76: Alexandru Ioniță șutează din afara careului, dar Florin Iacob intervine.

Min.74: Dugandzic reia cu capul, după o lovitură de colț, dar trimite peste poartă.

Min.69: Horațiu Moldovan prinde în doi timpi un șut puternic, cu pământul, expediat de Ubbink.

Min.60: Sefer intră în locul lui Pănoiu. La gazde, Postolachi îi ia locul lui Keșeru.

Min.58: Keșeru îl vede pe Pop, dar acesta, singur, nu reușește preluarea, iar Dragoș Grigore îl blochează.

Min.52: Săpunaru reia cu capul, după o lovitură de colț, dar Iacob scoate.

Min.49: Otele este la un pas de dublă. Șutează cu efect, către colțul lung, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min.46: Start pentru repriza secundă.

Min.45+9: Final de primă repriză.

Min.45+6: Crepulja îi ia locul lui Albu.

Min.45+2: Isac prinde un șut foarte bun din colțul careului, Moldovan scoate de sub transversală.

Min. 40: GOOOL UTA. Deschidere excelentă a lui Ubbink, în spatele apărării oaspete, iar Otele îl devansează pe Horațiu Moldovan, care a ieșit neinspirat, și deschide scorul.

Min.36: Iacob scoate excelent la șutul lui Emmers din interiorul careului.

Min.29: Otele centrează bine din partea stângă, dar Pop este prins prea aproape de poartă și nu poate relua.

Min.20: Hoxhallari are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.15: Alex Ioniță șutează cu pământul, Iacob scoate în corner.

Min.9: Keșeru primește cartonaș galben pentru un fault asupra lui Belu – Iordache.

Min.6: S-a reluat partida.

Min.2: Fanii au aruncat cu role de hârtie și meciul este întrerupt pentru îndepărtarea acestora.

Min.1. Start meci.

18-12-2022
18:26

UTA - Rapid. Echipele de start

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Cascini, Isac – M. Pop, Ubbink, Otele – Keșeru. Rezerve: Balauru,  Jobello, Godwin, Postolachi, Cibi, Șteau, C. Maxim, Anton, Bota. Antrenor: Laszlo Balint.

RAPID: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Al. Albu, Ciobanu, Emmers – Pănoiu, Dugandzic, Al. Ioniță. Rezerve: Drăghia, Crepulja, Gheorghe, Iacob, Ignat, Onea, Sefer, Stan, Ștefan. Antrenor: Adrian Mutu.

Meciul UTA – Rapid are loc duminică, 18 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 21-a, ultima din anul 2022, a SuperLigii. Arădenii se află în situaţie disperată,  cu doar 18 puncte, pe penultimul loc, de mai bine de două luni nu au mai câştigat un meci iar giuleştenii ocupă locul 4, cu 37 de puncte.

Unde se joacă meciul UTA – Rapid

Întâlnirea UTA – Rapid se dispută duminică, 18 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 21-a din SuperLiga. Este un meci de tradiţie, dintre două dintre cele mai vechi echipe din fotbalul românesc şi întotdeauna publicul din oraşul de pe Mureş a fost receptiv la astfel de evenimente.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă va fi multă lume în tribune, la Arad fiind una dintre cele mai ridicate medii de spectatori din primul eşalon, făcând, ca de obicei, o atmosferă superbă. Cel puţin o sută de fani rapidişti vor face deplasarea la acest meci, pentru a-şi susţine favoriţii la ultima lor apariţie din acest an.

Cine transmite la TV partida UTA – Rapid

Partida UTA – Rapid se joacă duminică, 18 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Frasncisc Neumann din Arad, în etapa 21 din SuperLiga şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad este o duminică în care soarele nu lipseşte de pe cer, dar este ceea ce numim un soare cu dinţi, pentru că încălzeşte extrem de puţin. Este bine că nu vor fi deloc precipitaţii, însă, ca urmare a faptului că la ora amiezii maxima a fost de numai 3 grade, sunt şanse mari ca la ora 20:30 să avem o temperatură de îngheţ, care să afecteze gazonul. Va arbitra acest meci Marcel Bîrsan din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Rapid

UTA este în situaţie foarte grea şi are destule absenţe la meciul de duminică. Nu vor evolua fundaşii centrali Erico şi Chindriş, astfel încât fundaşul stânga albanez Hoxhallari va fi trecut în centru lângă Benga iar Batha şi Abeid sunt suspendaţi, ultimul pe şase etape. Foarte probabil Laszlo Balint va incepe cu Claudiu Keşeru în atac.

ADVERTISEMENT

La Rapid absenţele la ultimul meci al anului pentru Adrian Mutu sunt accidentatul Papeau, dar despre el se ştie că va reveni abia prin martie 2023, în cel mai bun caz şi suspendaţii Kayt şi Vojtus, ultimul făcând parte din lista neagră a lui Adi Mutu, alături de francezul Dussault şi maorcanul Marzouk.

Cote la pariuri la jocul UTA – Rapid

Încă un meci echilibrat din oferta zilei de duminică în etapa 21 din SuperLiga, deşi distanţa dintre cele două echipe şi numărul de puncte ar indica o favorită certă în echipa oaspete. Rapid are prima şansă la casele de pariuri, dar la cota de 2,50 iar un succes de aur pentru UTA ar însemna o cotă de 3,20. Şansă dublă X2 are cotă 1,45 iar şansă dublă 1X are cotă 1,55. Un gol marcat de Rapid are cotă 1,40 , un gol pentru UTA 1,55.

ADVERTISEMENT

În cele cinci meciuri jucate de cele două echipe la revenirea în prima divizie UTA nu a reuşit să îşi treacă în cont nici o victorie. Sunt trei rezultate de egalitate şi două victorii pentru bucureşteni, la Arad aceştia reuşind o victorie şi un egal, 2-2, scos miraculos de UTA, care a marcat de două ori în ultimele zece minute.

 

 

ADVERTISEMENT