Sport

UTA – Rapid 0-2. Adrian Mutu este Mr. Perfect în play-out! Rapid își consolidează primul loc și visează la Europa. Video

FANATIK vă oferă amănunte despre meciul UTA Arad - Rapid 0-2, care s-a jucat sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1.
09.04.2022 | 19:35
UTA  Rapid 02 Adrian Mutu este Mr Perfect in playout Rapid isi consolideaza primul loc si viseaza la Europa Video
Meciul de fotbal dintre UTA Arad si Rapid Bucuresti contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Francisc Neuman din Arad, sambata 09 aprilie 2022. © FOTO:Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-04-2022
16:35

UTA - Rapid 0-2 (Ioniță II 46, R. Ilie 75)

Rapid își continuă parcursul perfect în play-out și după etapa a 4-a. S-a impus în deplasare cu UTA, iar Adrian Mutu speră că îi va duce pe giuleșteni din nou în Europa. Locurile 1 și 2 din play-out merg în barajul de Conference League. Alexandru Ioniță II și Rareș Ilie au marcat la Arad. Iată cum arată clasamentul.

Clasament Play-out

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 75: GOOOL Rapid!!! 0-2! Rareș Ilie mărește avantajul oaspeților cu un șut cu piciorul drept!

Min. 46: GOOOL Rapid!! 0-1!! Giuleștenii încep perfect repriza secundă. Ioniță II înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Arad

Min. 35: Giuleștenii răspund prin Belu Iordache, care centrează în fața porții pentru Vojtus, dar acesta ratează întâlnirea cu balonul.

Min. 10: Benga și Erico sunt aproape să înscrie, dar se încurcă reciproc după o centrare din corner și le permit fundașilor giuleșteni să îndepărteze pericolul.

Min. 7: Prima mare ocazie aparține gazdelor. Otele păcălește apărarea adversă, sprintează în flancul stâng și centrează în fața porții pentru Miculescu, dar acesta șutează pe lângă.

Min. 1: Fluier de start.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele; Rezerve: D. Balauru – Pătlăgică, C. Dima, Barvykas, Dangubic, Grezdac, Medimorec, Lauzkemis, Fl. Matei ; Antrenor: Ionuț Badea .

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Ioniță II, Al. Albu – N. Carnat, Vojtus, R. Ilie; Rezerve: Drăghia – Acuna, Dandea, Stahl, Pănoiu, Bazza, Ad. Bălan, Demci, Marzouk; Antrenor: Adrian Mutu.

Meciul UTA Arad – Rapid are loc sâmbătă, 9 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Se întâlnesc două dintre echipele ale căror obiective este clasarea pe unul dintre primele două locuri din play-out, care asigură disputarea unui baraj, iar apoi învingătoarea întâlnește locul 3 sau 4 din play-off pentru calificarea în turul 2 preliminar al Conference League.

Unde se joacă meciul UTA Arad – Rapid, din etapa a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea UTA Arad – Rapid se dispută sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20:30, pe pe noul și modernul stadion „Francisc Neumann” din orașul de pe malurile Mureșului, în etapa a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 și se va desfășura cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Asta și ca urmare a faptului că vor fi prezenți la meci și cel puțin câteva sute de fani giuleșteni, care promit să asigure echipei o atmosferă precum cea din Giulești, dar la acest capitol vor avea o concurență serioasă în suporterii UTA-ei. Oricum, anunțata prezență a suporterilor de la București a pus pe jar și autoritățile, care au suplimentat numărul forțelor de ordine pentru a preîntâmpina eventualele ciocniri între suporteri.

Cine transmite la TV partida UTA Arad – Rapid

Partida UTA – Rapid se joacă sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Francisc Neumann” din Arad, în etapa a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 și este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad, se pare că vremea vrea să joace feste serioase celor două echipe. După ce vineri a fost soare și frumos, fără precipitații, meteorologii anunță o vreme ploioasă, cel puțin în anumite momente ale zilei, cu o temperatură maximă de 19 grade, în jur de 15 grade la ora jocului. Meciul va fi condus de arbitrul Iulian Călin din Ștefănești – Argeș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA Arad – Rapid

Cei doi tehnicieni, Ionuț Badea și respectiv Adrian Mutu, pot sta destul de liniștiți în privința loturilor pe care le au la dispoziție pentru acest meci. Niciunul nu se poate plânge că ar avea infirmieria plină sau vreun jucător indisponibil pe motiv de boală, nu neapărat COVID.

ADVERTISEMENT

Ionuț Badea are de așteptat răspunsul medicului pentru fundașul central brazilian Erico. Adrian Mutu îl are în continuare indisponibil pe fundașul dreapta Onea, sosit de la Iași în iarnă, dar oricum este acoperit pe acest post cu Claudiu Bellu-Iordache, titularul de până la venirea lui Onea. Mai sunt probleme cu Goge și Sefer, dar se speră ca ei să fie recuperați până ora jocului.

Echipele probabile la UTA Arad – Rapid

  • UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Ubbink, Batha, Vorobjovas – Dumitru, Miculescu, Otele. Antrenor: Ionuț Badea
  • Rapid: Moldovan – Belu, Grigore, Săpunaru, Morais – Albu, Kait, Sefer – R. Ilie, Vojtus, Ioniță. Antrenor: Adrian Mutu
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul UTA – Rapid

Pentru bookmakeri, partida de la Arad este una destul de echilibrată, dar văd totuși în echipa lui Ionuț Badea principala favorită, la o cotă de 2,25. Rapid a primit cotă de 3,20, iar șansă dublă „X2” are cotă 1,60. Un gol marcat de oaspeți, extrem de posibil, ajunge tot la 1,60.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în ultimele două sezoane. Două meciuri în sezonul 2020-21 în play-off Liga 2, ambele câștigate de Rapid, și două în sezonul regulat de acum, consemnându-se două remize: 1-1 pe Arena Națională și 2-2 la Arad, cu revenirea fantastică în ultimele minute a gazdelor, care au marcat de două ori, salvând egalul.

ADVERTISEMENT