Sport
notix pixel id

Conducerea clubului UTA Arad, mod inedit de a-și felicita jucătorii după eșecul cu FCSB 1-2. ”Baronul Francisc Neuman ar fi procedat la fel”

Două greșeli flagrante de arbitraj au decis victoria vicecampioanei FCSB 2-1 în meciul cu UTA. Conducerea clubului arădean a ales un mod inedit să-și felicite jucătorii.
06.12.2021 | 17:55
Conducerea clubului UTA Arad, mod inedit de a-și felicita jucătorii după eșecul cu FCSB 1-2. ”Baronul Francisc Neuman ar fi procedat la fel”
UTA Arad.Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB continuă să sufle în ceafa campioanei CFR Cluj după victoria la limită 2-1 cu UTA, decisă de două erori mari de arbitraj.

În ciuda înfrângerii de pe Arena Națională, și pentru a-și arăta susținerea față de antrenorul Laszlo Balint și jucătorii echipei, conducătorii clubului arădean au transmis cel mai original mesaj de felicitare.

Mesaj de susținere original, cu parfum de istorie

De când a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc UTA Arad a arătat că este una dintre echipele care pot emite pretenții la o clasare în primele șase ale campionatului.

ADVERTISEMENT

Rezultatele nu i-au ajutat în primul sezon să-și îndeplinească acest obiectiv, iar în campionatul în curs roș-albii din Arad se lovesc nu doar de opoziția adversarilor, ci și a arbitrilor.

În meciul de la sfârșitul săptămânii, cu FCSB, UTA a pierdut la limită 1-2, după ce arbitrul Marian Barbu a inventat două lovituri de la 11 metri pentru roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Conducătorii grupării transilvănene au decis să-și reafirme încrederea în antrenorul Laszlo Balint și jucătorii echipei printr-un mesaj original în care au făcut apel și la istorie.

”După meciul FCSB – UTA, conducerea clubului UTA Arad felicită jucătorii şi staff-ul tehnic pentru victorie și pentru dăruirea şi eleganţa cu care s-au confruntat cu adversarii.

ADVERTISEMENT

Baronul Francisc Neuman ar fi procedat identic, fără niciun fel de alte comentarii”, a transmis clubul arădean pe Intagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UTA Arad (@uta1945arad)

UTA, primul eșec ”afară” după 4 luni

Pentru antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, fotbalul este o filozofie greu de descifrat pentru adversari. Așa se facă că trupa din Arad nu mai pierduse, în deplasare, până la meciul cu FCSB, de la începutul lunii august.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp roș-albii au contabilizat două succese și patru rezultate de egalitate. Mai mult, UTA încasase doar două goluri în acest interval de timp, ambele în remiza 2-2 cu Dinamo, de la București.

Tot la București, dar pe Arena Națională s-a terminat și perioada de invincibilitate pe terenuri străine pentru Gyusi Balint și ai lui.

ADVERTISEMENT

Fără să fie inferioară roș-albaștrilor, în adevăratul sens al cuvântului, UTA a fost învinsă mai degrabă de centralul Marian Barbu decât de echipa lui Toni Petrea.

Două lovituri de la 11 metri, în minutele 22 și 81, ambele eronat acordate, au decis soarta meciului din cadrul etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik