Sport

UTA – U Cluj 2-0 în etapa 2 din play-out SuperLiga. Puncte uriașe pentru arădeni! Cum arată clasamentul

UTA s-a impus cu 2-0 în partida cu U Cluj, goluri Postolachi și Milosevic, și astfel urcă pe loc care i-ar asigura salvarea de la retrogradare.
01.04.2023 | 12:02
UTA  U Cluj 20 in etapa 2 din playout SuperLiga Puncte uriase pentru aradeni Cum arata clasamentul
UTA - U Cluj LIVE stream ora 12:00 în etapa 2 din play-out SuperLiga. A fi sau a nu fi pentru arădeni. Moldoveanul Postolachi a devenit principala gură de foc a Aradului. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
01-04-2023
09:01

UTA - U Cluj 2-0 (Postolachi 22, Milosevic 26). Video

UTA a învins-o pe U Cluj, scor 2-0, și obține trei puncte cruciale în lupta pentru evitarea retrogradării. Iată cum arată clasamentul.

Clasament Play-out. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Play-out. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Video cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+8: Final de meci

Min. 26: GOOOL UTA! 2-0. Șutul ratat al lui Postolachi ajunge la Milosevic care înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 22: GOOOL UTA! 1-0. Postolachi deschide scorul cu o lovitură de cap de lângă Chipciu, din centrarea perfectă a lui Roger.

Min. 16: Ocazie pentru U. Tescan și Remacle, șuturi blocate de adversari.

Min. 1: A început partida.

UTA: Kucher – Vukcevic, Chindriș, Benga, Roger – P. Anton, Batha – M. Pop, Ubbink, Postolachi – Milosevici. Rezerve: Iacob, Dobrescu, Benzar, Hoxhallari, Cascini, Otele, Willie, Șteau, Keșeru. Antrenor: Laszlo Balint

U Cluj: Gorcea – Martic, Pițian, A. Miron, Chipciu – Oancea, G. Simion, Bic, Remacle – Tescan, Ze Gomes. Rezerve: Iliev, Goranov, Ispas, Nistor, Ilie, Ad. Bălan, I Filip, Haită, I. Stoica. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Meciul UTA – U Cluj are loc sâmbătă, 1 aprilie, cu începere de la ora 12:00, în cadrul etapei a 2-a din play-out-ul SuperLigii. Arădenii sunt pe locul 14, de baraj, dar la egalitate de puncte, 14 cu ocupanta locului 15, dirct retrogradabil, FC Argeș. Pe care tocmai a învins-o U Cluj în prima rundă din play-out, urcând pe locul 9, cu 20 de puncte.

Unde se joacă meciul UTA – U Cluj

Confruntarea UTA – U Cluj se desfășoară sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12;00, o oră absolut neobișnuită pentru un meci din SuperLiga, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Arădenii sunt în continuare în situație delicată, pe locul 14, al doilea de baraj de supraviețuire, cu 14 puncte, la fel ca FC Argeș și pericolul retrogradării rămâne foarte mare.

ADVERTISEMENT

U Cluj a pornit în play-out cu o victorie cu 2-0 acasă cu FC Argeș și țintește același lucru în meciul cu UTA, pentru a putea intra în lupta pentru ocuparea unuia dintre locurile 7 sau 8, deocamdată fiind pe 9, la un singur punct în spatele Petrolului. U Cluj a avut un singur derapaj, cel din derbyul cu CFR, pierdut cu scorul de 4-0.

Cine transmite la TV partida UTA – U Cluj

Partida UTA – U Cluj se joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12:00, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2 O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Arad sâmbătă, 1 aprilie, vremea va cam păcăli fotbalul, în sensul în care va fi o zi cu cer acoperit și cu multă ploaie, dar aici, din fericire, vremea rea va dura mult mai puțin. La ora partidei vor fi în jur de 14 grade, dar cu șanse foarte mari de a ploua pe tot parcursul meciului, ceea ce ar fi rău, pentru că suprafața de joc nu se prezintă în condiții optime.

Ce absențe există în întâlnirea UTA – U Cluj

Nu este un meci în care cei doi tehnicieni să se plângă de jucători indisponibili. Laszlo Balint e convins că echipa lui are nevoie de numai două-trei meciuri cu rezultate pozitive la rând şi va veni ieşirea din tunel. La meciul cu U Cluj este absent doar fundaşul central Erico, dar revine titularul Benga lângă Chindriş.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a cerut echipei acceaşi concentrare ca din partida cu FC Argeş, subliniind faptul că emoţiile de a pica pe un loc periculos nu sunt nici pe departe înlăturate şi fiecare meci trebuie abordat la maxim. Sabău poate să îşi facă echipa de start cum vrea pentru că nu are probleme de lot.

Cote la pariuri la jocul UTA – U Cluj

Pentru casele de pariuri UTA – U Cluj este un meci foarte echilibrat. Arădenii sunt favoriți la cota de 2,30 iar studenții de pe Someș 3,25. Șansă dublă 1X are cotă frumoasă, 1,40 iar șansă dublă X2 este 1,50. Un gol marcat de UTA ajunge la cota de 1,35 iar unul al Șepcilor roșii este 1,50. Foarte mare este cota și peste 1,5 goluri, 1,45.

ADVERTISEMENT

În acest sezon UTA a câștigat partida de acasă cu 2-1, goluri Postolachi și Batista Cascini respectiv Adrian Bălan. Ultimul succes al alb-negrilor la Arad este din Liga 2, în 2018, oaspeții spulberând-o pe Bătrâna doamnă la ea acasă cu 4-0. Acum UTA are imensă nevoie de puncte în tentativa de a evita în primul rând retrogradarea și, pe cât posibil, locurile de baraj.

ADVERTISEMENT