Sport

UTA Arad – U Craiova 1-0. Echipa lui Laurențiu Reghecampf, fără punct în deplasare în acest sezon. Video

U Craiova a pierdut la Arad. UTA s-a impus cu 1-0 prin golul reușit de Liviu Antal în minutul 70
14.08.2021 | 23:27
UTA Arad  U Craiova 10 Echipa lui Laurentiu Reghecampf fara punct in deplasare in acest sezon Video
ADVERTISEMENT
14-08-2021
18:30

UTA - U Craiova 1-0 (Antal 70)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 77 – O nouă șansă de gol a gazdelor! Hora trage de la distanță, dar Pigliacelli scoate de sub transversală!

Min. 70 – GOOOL UTA Arad!!! Liviu Antal deschide scorul cu o lovitură superbă de cap!

Min. 52 – Pigliacelli le dă mari emoții colegilor săi! Italianul scapă mingea și UTA trece la câțiva centimetri de golul de 1-0.

Min. 26 – Ocazie mare de gol la poarta lui Pigliacelli! Contraatac bun al gazdelor, dar Ubbink nu reușește să trimită mingea în plasă.

Min. 1 – A început meciul!

14-08-2021
17:26

Echipele de start din UTA Arad - U Craiova

Au apărut echipele de start pentru meciul UTA Arad – U Craiova.

UTA ARAD: Fl. Iacob – Tomozei, Erico, Medimorec, Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink – I. Hora, Miculescu; REZERVE: Balauru, Shliakov, Vukcevic, Bustea, Vorobjovas, L. Antal, Isac, Dangubic, Benga; ANTRENOR: Laszlo Balint

U CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu, Fedele – Gustavo, Markovic, Vînă; REZERVE: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Bălașa, Căpățînă, N. Constantin, Baiaram, Mărieș, M. Constantin; ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Meciul UTA – U Craiova are loc sâmbătă, 14 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1. UTA a pierdut etapa trecută pentru prima oară în acest sezon, 1-2 la Botoşani. Oltenii au făcut cel mai bun meci de la venirea ca antrenor a lui Laurenţiu Reghecampf, 3-0 acasă cu Voluntari.

Unde se joacă meciul UTA – U Craiova

Confruntarea UTA – Craiova se dispută sâmbătă, 14 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Francisc Neumann” din Arad, în etapa a 5-a din Liga 1 şi este aşteptată o afluenţă destul de mare de spectatori, aşa cum a fost la ultima partidă disputată acasă de UTA, 1-1 cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Este permis accesul în procent de 70 la sută din capacitatea stadionului, dar cu condiţia ca toţi cei care pot lua loc în tribune să prezinte dovada schemei duble de vaccinare sau teste negative, PCR valabil 72 ore, antigen, valabil 24 de ore.

Cine transmite la TV partida UTA – U Craiova

Partida UTA Craiova se joacă sâmbătă, 14 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Francisc Neumann” din Arad şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În oraşul de pe Mureş va fi din nou o zi călduroasă, cu maxime urcând până la 34 de grade. La ora partidei temperatura nu va coborî foarte mult, undeva în jurul a 30 grade, ceea ce presupune că se apela la cele două pauze de hidratare pe repriză. Acest meci va fi arbitrat de Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea UTA – U Craiova

După mult timp Laszlo Balint nu are probleme de lot, revenind în program şi mijlocaşul Isac, cel care nu a prins lotul nici un minut până acum în acest sezon. UTA poate alinia cel mai potrivit unsprezece după planurile tactice ale antrenorului ei.

ADVERTISEMENT

La Craiova continuă problemele, în continuare fiind indisponibili Papp, Ivan, Conte şi, din păcate, din nou Elvir Koljic, atacantul bosniac acuzând în continuare dureri la piciorul unde a suferit cu luni în urmă teribila accidentare. În plus, la lotul precar Reghecampf se vede acum şi fără vitezistul Ofosu, vândut în Liga a 2-a din Turcia, la Bursaspor.

Reghecampf a adus şi trei jucători de la tineret

UTA a făcut un meci foarte bun cu FCSB, dar o eroare a căpitanului echipei, portarul Florin Iacob, comisă în prelungirile partidei, i-a privat pe arădeni de trei puncte meritate. Laszlo Balint speră să poată reuşi acum, dacă echipa va repeta acel joc bun, să câştige.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a fost nevoit să apeleze la serviciile a trei jucători de la tineret, Constantin, Mitran şi Mărieş, pentru a completa lotul. Se vorbeşte în Bănie de o revenire spectaculoasă a internaţionalului Alex Mitriţă, dar deocamdată totul e la stadiul de zvon.

Cote la pariuri la jocul UTA – U Craiova

Bookmakerii cred că experienţa lui Laurenţiu Reghecampf va contrabalansa problemele serioase din lot şi U Craiova este văzută drept favorită, la o cotă de 2.10. UTA a primit 3,45 pentru a reuşi să îşi apropie cele trei puncte. Şi un  gol înscris de cei supranumiţi în trecut textiliştii valorează 1,60.

Din 2013 până acum pe stadionul UTA au avut loc doar două meciuri directe, ultimul fiind în sezonul trecut, la revenirea Aradului în primul eşalon. În ambele succesul a aparţinut oltenilor la scor identic, 2-1.

ADVERTISEMENT