Life

V-o mai amintiți pe Cătălina Ștefănescu? Ce face azi tânăra senzație a politicii susținută de Liviu Dragnea

Fosta asistentă a lui Liviu Dragnea are o viață extrem de liniștită. Cătălina Ștefănescu a ajuns parlamentar la doar 24 de ani, iar acum are un post bine plătit la Bruxelles.
10.12.2021 | 09:11
Vo mai amintiti pe Catalina Stefanescu Ce face azi tanara senzatie a politicii sustinuta de Liviu Dragnea
Ce face azi tânăra senzație a politicii susținută de Liviu Dragnea
ADVERTISEMENT

V-o mai amintiți pe Cătălina Ștefănescu? Pentru o perioadă destul de lungă, bruneta a fost protejata lui Liviu Dragnea.

Se întâmpla înainte ca fostul lider PSD să aibă o relație cu Irina.

La vremea respectivă au fost destule voci care au susținut că relația celor doi nu a fost doar una profesională.

ADVERTISEMENT

V-o mai amintiți pe Cătălina Ștefănescu? Ce face azi tânăra senzație a politicii susținută de Liviu Dragnea

Înaintea de apariția Irinei, Liviu Dragnea a susținut o altă domnișoară. Cătălina Ștefănescu a avut o ascensiune rapidă în politică. Bruneta a ajuns în Parlament la doar 24 de ani.

Liviu Dragnea a susținut-o mereu, iar la vremea respectivă s-a zvonit că între cei doi nu a fost doar o relație profesională.

ADVERTISEMENT

“Îmi aduc aminte că tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( că erai căsătorit, nu contează, ca tu ești cu familia tradițională) și tot explicai că ea știe rusește, că a studiat la Moscova”, scria Victor Ponta pe Facebook.

Mai multe voci au spus că femeia la care s-a referit fostul premier era Cătălina Ștefănescu.

Între timp aceasta a prins un post bun la Bruxelles. Inițial, a fost pe listă pentru un post de europarlamentar din partea PSD. Numele ei a dispărut însă brusc de pe liste. S-a spus atunci că ar fi fost mâna Irinei Tănase, partenera lui Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Imediat a devenit asistenta europarlamentarului Cătălin Teheș, iar salariul pe care îl câștigă în prezent este de aproape 1.800 de euro

Cătălina Ștefănescu, logodnica lui Dan Șova

Cătălina Ștefănescu a avut relații cu doi oameni influenți. Primul ar fi fost Vlad Cosma, fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma. Bruneta a avut o relație și cu Dan Șova, iar cei doi au fost la un pas de a ajunge în fața altarului. În 2017, după 5 ani de relație cei doi s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să comentez. Nu mai vreau să apar cu nimic. Refuz să comentez ceva despre viața mea. De fapt, nu am vrut niciodată, dar acum nu mai văd interesul, atunci mai înțelegeam că, na, să zicem că eram oarecum publică, dar acum nu vreau să dau niciun detaliu”, declara bruneta pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT