Life

Va ajunge George Burcea la închisoare? Ce se întâmplă cu dosarul său privind drogurile

07.05.2021 | 19:18
Va ajunge George Burcea la inchisoare Ce se intampla cu dosarul sau privind drogurile
ADVERTISEMENT

George Burcea s-a ales cu dosar penal în urmă cu mai bine de un an după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor. În prezent, actorul așteaptă să afle ce se întâmplă și când va ajunge în fața judecătorilor. 

Fostul soț al Andreei Bălan nu a ascuns niciodată că este consumator de substanțe interzise, mărturisind că artista a aflat acest lucru după ce i-a verificat telefonul când era „în lumea viselor”. Tot vedeta ar fi fost cea care a anunțat oamenii legii despre fapta artistului.

ADVERTISEMENT

Actorul are pe numele său un dosar penal deschis pe 21 februarie 2020, la un an de la comiterea faptei fiind trimis în judecată. Procurorii urmează să decidă pentru fapta sa, George Burcea riscând să ajungă în spatele gratiilor între 1 și 5 ani.

George Burcea așteaptă verdictul pentru consumul de droguri. Ce ar putea păți

George Burcea este judecat în prezent pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise. În urma analizelor biologice, efectuate în urmă cu un an, s-a aflat că fostul soț al Andreei Bălan consumase cocaină, fapta sa fiind încadrată la Art. 336 din Noul Cod Penal.

ADVERTISEMENT

Potrivit legii, pedeapsa este identică cu cea a șoferilor care sunt prinși cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Din fericire, actorul nu are antecedente penale și nici amenzi de circulație recente, lucru care îl poate ajuta la dosar.

„Poliția Ilfov nu m-a filat mult timp așa cum s-a scris sau cum IPJ a dat comunicat, ci au fost informați de Andreea. Andreea știa că eu am consumat substanțe. Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga.

ADVERTISEMENT

Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări. Pe lângă asta, să știți că mi-am luat «problema» cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri.

Am voie să fac ce vreau cu banii mei. Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de 5 ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății.

ADVERTISEMENT

Conform legii eu am greșit și totodată mi-am și asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu vă faceți griji, știa Burcea că vine și ziua plății”, scria George Burcea pe Facebook la momentul respectiv, conform cancan.ro

ADVERTISEMENT