“Vă asigur că prestaţia de azi nu se va repeta”

Mircea Dominte   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/10/2013, 16:29
“Vă asigur că prestaţia de azi nu se va repeta”

Oaspeţii au recunsocut superioritatea categorică a Pandurilor, dar explică faptul că tot ce s-a întîmplat la Tîrgu Jiu nu este decît un simplu accident, care nu se va repeta în următoarele partide din Liga 1.

Diferenţa mare de scor este demoralizantă. E inexplicabil că am luat şase goluri azi, cu toate că în primele zece etape nu am luat decît opt. Dar Pandurii are jucători de o calitate individuală remarcabilă. Poate că am greşit şi noi pentru că am încercat să abordăm curajos meciul, cu doi atacanţi. Totuşi a fost şi o conjunctură, pentru că noi am ratat prima mare ocazie a meciului, ei au fructificat apoi imediat ce şansă au avut. E un joc după care trebuie să tragem concluziile importante, pentru că ne aşteaptă un nou meci greu, cu Petrolul, şi sigur nu se va mai repeta prestaţia de aici şi la Botoşani. Faptul că am ajuns pe locul patru i-a făcut pe cei din apropierea echipei să se gîndească la cupele europene, dar noi am fost mereu cu picioarele pe pămînt“, a declarat Cristi Popovici la Dolce Sport, la finalul meciului.

E o înfrîngere ruşinoasă, dar azi am fost depăşiţi la toate capitolele de o echipă foarte valoroasă, care joacă în Cupele Europene. Din păcate pentru noi, Eric a prins azi o zi extraordinară. E important să trecem cu bine peste acest eşec pentru că merităm să ne menţinem la mijlocul clasamentului“, a punctat preşedintele moldovenilor, Şfaiţer, pentru Dolce Sport.

Felicit Pandurii pentru că a jucat senzaţional. Arbitrajul a fost impecabil, nu am ce să reproşez. Noi le cunoşteam valoraea celor de la Pandurii, dar nu credeam că Eric va fi în zi de graţie. Trebuie să ne revenim repede din punct de vedere psihic, pentru că fizic nu avem nicio problemă“, a declarat şi Croitoru la finalul partidei.

Închide ×