Sport

Va candida Ilie Dumitrescu la Primăria Sectorului 5? Răspunsul categoric al fostului mare internațional

Ilie Dumitrescu a fost protagonisul mai multor știri conform cărora urma să candideze la Primăria Sectorului 5 din partea PNL.
07.09.2022 | 14:44
Va candida Ilie Dumitrescu la Primaria Sectorului 5 Raspunsul categoric al fostului mare international
Ilie Dumitrescu a negat informațiile conform cărora ar candida la Primăria Sectorului 5
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a intrat în atenția publicului după ce mai multe zvonuri îl dădeau candidat al PNL la Primăria Sectorului 5. Știrile au continuat să curgă începând de marți seară până miercuri la prânz.

Ilie Dumitrescu infirmă intrarea în politică. Nu va candida la Primăria sectorului 5

Fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu a negat în mod evident informația potrivit căreia se va implica în politică. “Este o ştire falsă că aş candida la alegerile locale din partea vreunui partid sau altul. Chiar nu-mi dau seama de unde au putut apărea aceste zvonuri, pentru că eu nu am discutat cu nimeni despre vreo intenţie de acest gen”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru site-ul digisport.ro.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 53 de ani, Ilie Dumitrescu a mărturisit că fotbalul este pe primul loc în viața lui, iar o posibilă implicare în politică ar însemna o schimbare radicală în cariera sa.

„N-am vorbit cu nimeni despre o candidatură a mea, aşa că nu văd rostul dezvoltării unui astfel de subiect. Eu sunt cu sportul, cu fotbalul, sunt prea legat de ceea ce fac pentru a schimba domeniul atât de radical”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Știrile îl anunțau candidat pe Ilie Dumitrescu la mai multe primării

Unele știri îl dădeau candidat din partea PNL pe Ilie Dumitrescu la Primăria Sectorului 5, acolo unde la conducere se află viceprimarul Mircea Nicolaidis. Situația inedită este cauzată de condamnarea la închisoare cu executare a lui Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv.

Alte știri anunțau candidatura lui Ilie Dumitrescu la Primăria Sectorului 1, unde edil este Clotilde Armand. Potrivit zvonurilor, Ilie Dumitrescu ar fi candidat tot din postura de membru al PNL (Partidul Național Liberal).

ADVERTISEMENT

Sursele care anunțau candidatura lui Ilie Dumitrescu la Primăria Sectorului 5 făceau referire la locul în care s-a născut fostul fotbalist. Faptul că s-a născut și a crescut în Sectorul 5 i-a surâs lui Dumitrescu care a acceptat oferta de a candida.

Partidele politice se pregătesc pentru alegeri la Primăria Sectorului 5, după ce fostul edil Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare.

ADVERTISEMENT

În prezent, Ilie Dumitrescu analizează meciuri din SuperLiga, Premier League și Champions League la Digisport. În ultimele ediții, expertul a criticat-o pe FCSB atât pentru rezultatele slabe din campionat, cât și pentru plecarea lui Vadim Rață din lotul „roș-albaștrilor”. 

ADVERTISEMENT