Sporturi

Va fi Darren Cahill nou antrenor al lui Nick Kyrgios? Ce răspuns a dat omul de lângă Simona Halep

02.09.2018 | 16:58
Va fi Darren Cahill nou antrenor al lui Nick Kyrgios Ce raspuns a dat omul de langa Simona Halep

După eliminarea şocantă şocantă din primul tur al US Open s-a votbit şi s-a scris destul despre o tensionare a relaţiilor dintre Simona Halep şi antrenorul ei australian Darren Cahill, ultimele speculaţii vorbind despre faptul că Darren ar putea fi noul antrenor al lui Nick Kyrgios.

Simona Halep a pierdut pentru al doilea an consecutiv în primul tur al ultimului Grand-Slam al anului, care se desfăşoară pe suprafeţele de ciment de la Flushing Meadows. Anul trecut a scos-o rusoaica Maria Şarapova, acum jucătoarea din Estonia, Kaia Kanepi. O ieşire care strică destul imaginea unui lider mondial care înainte de US Open avusese evoluţii excelente pe hard, la Montreal, unde a şi câştigat şi la Cincinnati, unde a pierdut finala în faţa olandezei Kiki Bertens.

Va fi Darren Cahill noul antrenor al lui Nick Kyrgios? Compatriotul lui Cahill telent uriaş, caracter zero

După meciul cu Kanepi s-a speculat mult pe ideea că antrenorul australian s-ar fi săturat de aceste derapaje ca joc dar şi ca atitudine ale Simonei şi că relaţia lor scârţâie din toate încheieturile. Aşa s-a ajuns ca în timpul meciului din cadrul turneului masculin dintre Roger Federer şi Nick Kyrgios pe un post de televiziune să se acrediteze public ideea că Darren Cahill ar urma să devină noul antrenor al talentatului, dar atât de capriciosului, mai ales din punct de vedere mental, jucător de la Antipozi.

Va fi Cahill noul antrenor al lui Nick Kyrgios. Ambii sunt australieni, dar Darren s-a arătat foarte indignat de speculaţii. În imagine bad boy Kirgios
Va fi Cahill noul antrenor al lui Nick Kyrgios. Ambii sunt australieni

Kyrgios este australian de origine greacă, un jucător cu un potenţial uriaş, cu un serviciu devastator, dar şi cu o lovitură de dreapta fără şansă pentru adversar atunci când intră mingea în teren. Problemele lui sunt însă cele legate de comportament, el având dese ieşiri în decor, iar lucrurile nu s-au îmbunătăţit nici măcar după ce a trecut câteva şedinţe pe la psiholog. O colaborare cu celebrul său compatriot în lumea antrenorilor din sportul alb nu ar putea fi decât benefică pentru Kyrgios, care dacă îşi va găsi liniştea şi concentrarea va deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Chestionat de un fan pe reţelele de socializare

Darren Cahill s-a arătat extrem de deranjat de faptul că pe un post de televiziune s-a putut vorbi despre posibilitatea de a-l prelua pe Kyrgios, considerând această poziţie a postului de televiziune drept o crasă lipsă de respect. De altfel, un fan l-a întrebat pe Twitter dacă personal Cahill consideră lipsă de respect cum a procedat televiziunea cu pricina, iar răspunsul australianului a lămurit şi dilema relaţiei actuale pe care o are cu Simona Halep.

Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus“, a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?“.

Ca dovadă a faptului că tot ce s-a scris şi s-a spus în ultima vreme despre răcirea legăturilor dintre Darren Cahill şi Simona Halep este pură invenţie şi relaţia este în limite optime, antrenorul australian şi-a luat chiar la New York viza de China, ceea ce înseamnă că el va fi alături de liderul mondial WTA la ultima serie de turnee a anului, în China, la Wuhan şi Beijing, turnee care se vor disputa tot pe hard.