Life

Va fi dezgropată Ileana Ciuculete? Fiul regretatei artiste aduce clarificări: ”Probabil au înțeles altceva”

Fiul regretatei artiste, Ileana Ciuculete, aduce clarificări. Acesta a vorbit despre informația potrivit căreia mama sa ar urma să fie dezgropată.
09.12.2022 | 20:16
Va fi dezgropata Ileana Ciuculete Fiul regretatei artiste aduce clarificari Probabil au inteles altceva
Ce se întâmplă cu locul unde a fost înmormântată regretata artistă, Ileana Ciuculete. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mugurel Sfetcu, fiul regretatei artiste, Ileana Ciuculete, a rupt tăcerea. Acesta aduce niște clarificări după ce s-a zvonit faptul că mama sa ar urma să fie mutată la alt cimitir.

Ce se întâmplă cu trupul regretatei artiste, Ileana Ciuculete

Recent, Mugurel Sfetcu a povestit că nu poate să plătească taxa de cimitir pentru locul de veci al mamei sale și al lui Cornel Galeș.

ADVERTISEMENT

Realitatea este însă că băiatul regretatei artiste nu poate să plătească taxa pentru locul de veci pentru că actele nu sunt pe numele lui, însă cel mai probabil, spune el, s-a înțeles cu totul altceva.

Mai mult de atât, Mugurel Sfetcu spune că nu se pune problema să o mute pe mama sa, ci pur și simplu își dorește să rezolve toate chestiunile, astfel încât taxa să fie achitată și să nu mai existe probleme.

ADVERTISEMENT

”Probabil au înțeles altceva. Eu am spus că nu pot să achit taxa pentru locul de veci, pentru că nu sunt actele pe numele meu, erau făcute de Cornel Galeș.  (…)  Asta a fost, dar nu că vreau să o mut, vreau să rezolv problema.

Nu m-am exprimat cu subiect și predicat că vreau s-o mut, atât am spus că vreau să rezolvăm mai repede să putem achita taxa.”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a ținut să explice mai clar și ce se întâmplă cu taxa de la cimitir. Fiul regretatei artiste spune că totul ține de acte. Mai exact, Cornel Galeș era cel care se ocupa de plata taxei la cimitir.

Mugurel Sfetcu nu a găsit nici până acum contractul pentru locul de veci al lui Cornel Galeș

Drept urmare, Mugurel și Cristi nu au putut intra în posesia contractului pentru locul de veci, pentru că acesta nu a fost găsit nici până în prezent.

ADVERTISEMENT

Mugurel Sfetcu nu vrea decât să achite taxa respectivă, însă nu înțelege de ce este atât de complicat. De asemenea, el spune că își dorește să și refacă o cruce, care a fost puțin crăpată.

Având în vedere că este vorba doar despre niște bani, acesta speră ca lucrurile să se rezolve în cel mai scurt timp.

”Vreau să fac o lucrare sau o reparație, nu îmi da voie dacă nu am actele. De asta am cerut să mi se concesioneze locul, să pot să lucrez când e cazul. Crucea a fost puțîn crăpată de la început. (…) 

De un an de zile se lucrează… eu mai aștept că sunt de bună credință, interesul lor e să încaseze banii, sper să rezolvăm.”, a mai spus Mugurel Sfetcu, la Star Popular.

Amintim că se împlinesc în curând șase ani de la moartea regretatei artiste, dar și trei ani de la decesul soțului ei, Cornel Galeș.

Mugurel Sfectu era extrem de apropiat de mama sa, după cum povestea chiar el la un moment dat, iar acesta este și motivul pentru care se zbate să finalizeze toate aceste chestiuni cât mai repede.

ADVERTISEMENT