Sport

Va fi din nou Antoine Griezmann decisiv pentru Franța? Starul Barcelonei, principala gură de foc a „cocoșilor”

Franța este principala favorită la câștigarea Euro 2020, iar Antoine Griezmann poate fi din noul omul decisiv pentru Didier Deschamps.
23.06.2021 | 12:09
Va fi din nou Antoine Griezmann decisiv pentru Franta Starul Barcelonei principala gura de foc a cocosilor
ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei a salvat naționala ”cocoșului galic” de o rușine în partida cu Ungaria, înscriind golul de 1-1.

De altfel, acesta este singurul gol reușit de francezi la acest turneu final, victoria în fața Germaniei venind după un autogol al lui Mats Hummels.

ADVERTISEMENT

Franța mizează tot pe Antoine Griezmann și la Euro 2020

Antoine Griezmann a fost în ultimii ani cel mai important jucător al naționalei Franței și principalul marcator la turneele finale. Ajuns la 30 de ani, atacantul ar putea avea o problemă la Euro 2020.

Revenirea lui Karim Benzema la prima reprezentativă a dus la coborârea lui Griezmann în spatele atacanților, poziție din care ajunge mai greu în fața porții. Cu toate acestea, jucătorul Barcelonei a știut întotdeauna să se adapteze la sitațiile din teren.

ADVERTISEMENT

Chiar de curând, fotbalistul a declarat că nu are nicio problemă cu poziția în care îl distribuioe selecționerul Didier Deschamps la actualul turneu final, că se va pune în slujba formației și că cel mai important lucru este ca echipa să-și atingă obiectivul final.

Griezmann, golgheterul Franței la ultimele două turnee finale

Tocmai faptul că linia de atac este acum formată din Kylian Mbappe și Karim Benzema, iar Antoine Griezmann s-a transformat din golgheter autentic mai mult în pasator, Unibet îi oferă o cotă de 2,60 să marcheze pestre 2,5 goluri la Euro 2020, față de 1,45 cât este cota pentru sub 2,5 goluri.

ADVERTISEMENT

Atacantul Barcelonei are o cotă de 21,00 la Unibet pentru a dveni cel mai bun marcator  la acest turneu final, la egalitate cu Kylian Mbappe.

Chiar dacă nu mai este văzut ca omul decisiv pentru reprezentativa ”cocoșului galic”, nu trebuie uitat că Griezmann a fost golgheterul de la Euro 2016, cu șase reușite, iar la Mondialul din 2018, când Franța a câștigat trofeul, a fost cel mai bun marcator din lotul lui Deschamps, alături de Mbappe, ambii cu câte patru goluri.

ADVERTISEMENT

Presa franceză, blândă după remiza cu Ungaria

Franța și-a asigurat locul în optimile de finală după disputarea a două etape din Grupa F, iar în ultima rundă va întâlni Portugalia la Budapesta. Trupa lui Deschamps are nevoie de o victorie pentru a termina pe locul 1 și a-și asigura un traseu mai ușor în fazele eliminatorii.

Deși remiza în fața mult mai modestei Ungaria a fost un rezultat dezamăgitor pentru reprezentativa ”cocoșului galic”, presa franceză nu a făcut o tragedie și a încercat, calculat, să vadă ce a dus la acest semieșec.

Franța l-a pierdut în meciul de la Budapesta pe atacantul Ousmane Dembele. Jucătorul de 24 de ani al Barcelonei a intrat pe teren în minutul 57, însă a fost schimbat de Didier Deschamps în minutul 87. La ieșirea de pe teren, Dembele a acuzat ceva  dureri la coapsă și a primit imediat îngrijiri medicale la marginea terenului.


  • (P) 2,60 este cota UNIBET ca Antoine Griezmann să marcheze peste 2,5 goluri la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: