Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va fi infern pe Arena Națională la FCSB – CFR Cluj! Câte bilete s-au vândut: „Oamenii să vină cu 2-3 ore înainte la stadion. Adversarii vor fi 10-15 inși”

Gheorghe Mustață a discutat despre cum se vor desfășura evenimentele de la FCSB – CFR Cluj, unde bucureștenii vor fi încoronați oficial ca și campioana României.
10.05.2024 | 13:18
Va fi infern pe Arena Nationala la FCSB  CFR Cluj Cate bilete sau vandut Oamenii sa vina cu 23 ore inainte la stadion Adversarii vor fi 1015 insi
Gigi Mustata, TOATE DETALIILE despre FCSB - CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a fost invitatul telefonic al lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au prefațat meciul FCSB – CFR Cluj. Emisiunea este live pe website în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Gheorghe Mustață, anunț record

Liderul galeriei Peluza Nord a anunțat că pe stadion, până în acest moment, vor fi cel puțin 52.000 de oameni. Conform lui Gheorghe Mustață s-ar fi menținut maximum două mii de bilete pentru casele fizice.

ADVERTISEMENT

„La momentul în care vorbim amândoi, și la momentul la care discutăm sunt peste 52.000 de bilete. S-au mai oprit o mie sau două pentru case. Nu există zone tampon. Se vând foarte multe bilete, cei de la Cluj vor fi băgați fix la inelul 3, la tribună.

Vor fi 10-15, câți vor veni, vor sta acolo. Noi tot timpul ne-am ținut de cuvânt. Dacă au vrut băieții acolo, acolo i-am dus“, a spus Gheorghe Mustață, privind meciul care ar putea doborî recordul de asistență pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Apel pentru suporteri

Gheorghe Mustață a făcut un apel pentru suporteri, pe care-i roagă să vină mai devreme la meci. În principal, prin prisma unui număr mare de oameni, s-ar dori evitarea unor cozi uriașe la intrarea pe stadion.

„Eu vreau să fac un apel către suporteri, să vină mai devreme cu 2-3 ore la stadion. Aici vorbim de zeci de mii de oameni. Să nu existe îmbulzeală, oamenii să vină mai devreme la stadion, să vadă spectacolul.

ADVERTISEMENT

Să nu fie probleme la accesul în stadion. Vorbim de zeci de mii de oameni, e mai bine să mergem mai lejer. Accesul pe stadion să fie mai lejer“, a mai spus Gheorghe Mustață, într-un mesaj deschis pentru suporteri.

Sărbătoarea de titlu

FCSB va sărbători titlul mult așteptat, după o secetă de nouă ani. Mihai Stoica și Gheorghe Mustață anunță un program fastuos pentru petrecerea de titlu a bucureștenilor, care vor reveni cu detalii curând.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm și noi programul anunțat de către club. Deocamdată nu știm programul. Am înțeles de la MM că îl vor posta astăzi pe site-ul clubului. Îl vom prelua și noi, Peluza Nord. Îl vom pune și noi pe site-ul nostru.

Suporterii vor mai fi și anunțați pe stadion ce se va mai întâmpla, unde vom merge și cum se vor desfășura activitățile. Deocamdată nu se știe de Piața Revoluției. Așteptăm comunicat de la club, ei știu ce au organizat, ce au făcut. Deocamdată nu știm“, a mai spus Gheorghe Mustață.

Ce pregateste Peluza Nord pentru FCSB - CFR Cluj | SHOW TOTAL pentru DECERNAREA TITLULUI

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat...
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat într-o altă etapă
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”