Fanatik Show

VIDEO / “Astra să fie atentă! Meme Stoica va sta pe bancă”

Steaua a cîştigat cu Oţelul cu 2-0, dar Reghecampf este deja cu gîndul la campionat şi la lupta pentru titlu. Tehnicianul a avertizat Astra că vor începe disputele. Anunţul lui Reghecampf a...
06.12.2013 | 00:15
VIDEO  Astra sa fie atenta Meme Stoica va sta pe banca

Steaua a cîştigat cu Oţelul cu 2-0, dar Reghecampf este deja cu gîndul la campionat şi la lupta pentru titlu. Tehnicianul a avertizat Astra că vor începe disputele. Anunţul lui Reghecampf a venit după ce Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe au acuzat în repetate rînduri Steaua de jocuri necurate.

“Cei de la Astra trebuie să ştie că pe bancă îl vom avea şi pe managerul general cu noi. De acum încolo vom discuta şi noi despre ceilalţi. Meme va sta pe bancă în ambele meciuri cu Astra” a declarat Reghe la Fanatik  Show.

Tehnicianul a anunţat că Steaua trebuie să cîştige şi în acest an Cupa României. Chiar dacă s-a impus cu  Oţelul, Reghe s-a plîns de vremea de-afară, una care nu este potrivită pentru fotbal. “Sper să reuşim să  cîştigăm acest trofeu şi anul acesta. A fost greu, am avut mulţi accidentaţi. În meciurile din Cupă, totdeauna sunt emoţii mari. Dacă analizăm ultimele meciuri am pierdut dintr-o prostie cu Basel, am avut cîteva ocazii bune cu Chelsea, mi-am dorit enorm de mult să cîştigăm. Mă bucur pentru toţi jucătorii, Pintilii e un jucător foarte bun. Este inuman să joci la 21:00 la această temperatură, jucăm fotbal sau ţurca? Este greu să gestionăm  această situaţie. Nu există terenuri de antrenament”, a spus Reghe.

Tehnicianul a pus lipsa suporterilor din Ghencea pe seama temperatuilor scăzute. “Este normal ca oamenii să  nu vină la meci. Trebuia să jucăm la ora 18, cînd lumea iese de la muncă şi este mai cald. Piovaccari a jucat  mai prost în prima repriză pentru că i-a fost frig, aşa mi-a zis. Federico este un jucător care se zbate, încearcă,  aleargă. Mă bucur şi pentru Tîrnovan, dar nu vreau să mă laud, am un talent foarte mare la schimbări, la promovări de jucători, iar pasul lui este un lucru foarte mare pentru noi”, a spus Reghe la FANATIK SHOW.

 Vrea Dinamo în semifinale 

“Nu mă interesează cu cine cădem, pentru spectacol aş dori să jucăm cu Dinamo. Cei de acolo au zis că vor  să joace cu Oţelul, este o răutate”, a încheiat tehnicianul Stelei la FANATIK Show.

VEZI VIDEO:

……………………………………………………………………………………
De asemenea, la sport.ro, Reghecampf a mai declarat: “Am trecut printr-o perioadă dificilă. Noi i-am obişnuit pe suporteri cu un joc bun. Nu am pierdut nici un meci în această perioadă, doar puncte. Au fost meciuri bune, unele. Sînt mulţumit că ne-am calificat în semifinale. Urmează o perioadă grea, cu multe meciuri, va fi foarte frig. În tot acest timp voi da şanse jucătorilor care n-au evoluat pînă acum. Am avut probleme cu Tănase, cu Chipciu, cu Latovlevici şi am fost nevoit să iau jucători ca Grădinaru şi Tîrnovan. Cred că Tîrnovan a intrat bine în joc. Mă bucur pentru el. Vreau să evolueze din ce în ce mai bine”

”În campionat, cu Oţelul, va fi mai greu ca în Cupă. Am înţeles că o să ningă la Galaţi. Nu înţeleg de ce trebuie să mai jucăm în astfel de condiţii. Nu avem posibilitatea să ne antrenăm în condiţiile astea. Cu Chelsea va fi foarte greu. Cel mai important e să ne cîştigăm meciurile din campionat, dar asta nu înseamnă că ne vom face de rîs la Londra”, a spus Reghecampf.