Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va fi nebunie la România – Elveția, la sărbătoarea pentru calificarea la Euro 2024: “Am bilet, dar ți-l dau pe 5000 de euro”

România - Elveția se va juca cu casa închisă. Calificarea la Euro a aprins lumina în sufletele suporterilor români care vor veni la stadion să sărbătorească performanța obținută.
21.11.2023 | 09:34
Va fi nebunie la Romania  Elvetia la sarbatoarea pentru calificarea la Euro 2024 Am bilet dar til dau pe 5000 de euro
Va fi NEBUNIE la Romania - Elvetia INFORMATII despre ULTIMELE BILETE SARBATORIM CALIFICAREA. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit performanța istorică de a se califica la Euro 2024. Victoria contra Israelului îi situează pe “tricolori” pe prima poziție în grupă înaintea ultimului meci, cu Elveția. Duelul pentru supremație se va disputa pe Național Arena în fața unui stadion plin până la refuz.

Național Arena, sold out pentru meciul cu Elveția

“O să-l rog pe Gabi Safta să strângă niște informații pentru următoarea intervenție, să ne spună cum e cu biletele, dacă mai există vreo jumătate de bilet pentru meci. Ai 20 de cereri pe biletul tău? Vezi ce înseamnă fotbalul, vezi ce înseamnă o victorie.

ADVERTISEMENT

Pe mine m-au sunat 100 de oameni. Îți dau biletul pe 5.000 de euro și îți dau biletul, eu rămân cu ăia mici”, a spus Horia Ivanovici, moment în care Robert Niță a replicat:“Dacă aveam 5.000 mergeam și eu la bisercă”.

“La meciul cu Elveția vor fi iar copii. Eram în mașină și pe un post de radio, o doamnă profesoară de muzică spunea că are un cor de copii care au învățat cântece și vor cânta pe stadion, cum a fost la meciul cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Acum ne întoarcem la meciul cu Kosovo. Ce au făcut uniți sub tricolor? S-au luat la bătaie, noroc cu influența lui Răzvan Burleanu la UEFA că nu ne-au suspendat mai rău. Și hai să vorbim de arbitraj. Arbitrajul din această  campanie au fost perfecte. Cei 5% au fost pentru noi.”, a declarat Valeriu Răchită.

Elveția are nevoie de o victorie pentru a trece pe primul loc

După primele 9 partide disputate, România ocupă prima poziție în grupă cu 19 puncte. Pe locul 2 este Elveția, care are nevoie de o victorie pe Național Arena pentru a ocupa fotoliul de lider la finalul campaniei de calificare. În partida tur, scorul dintre cele două echipe a fost 2-2.

ADVERTISEMENT

“Batem ușor Elveția. Ne-am trezit târziu că Elveția trebuia să ia locul 4. Locul 4, ascultă ce îți spun. Pe locul 1 noi, pe locul 2 Kosovo, pe locul 3 Israel și pe locul 4 Elveția. Depinde cum mai bagă osul ai noștri.

Și eu vreau să văd ce se întâmplă. Sunt curios ce moral de competiție putem avea atunci când suntem deja cu sacii în căruță. Până acum nouă ne-a lipsit moralul de competiție înaltă. Aseară nu, aseară parcă erau injectați cu microbul victoriei.

ADVERTISEMENT

Faptul cum a făcut echipa împotriva la absolut toți. Eu am fost de acord cu echipa făcută de el, dar cu una nu l-am înțeles. În momentul în care l-a scos pe Screciu am înlemnit. Screciu în fața fundașilor centrali e bun. Bancu e jucător de Champions League. E jucător de echipă mare. Oriunde se duce face treaba”, a declarat Dumitru Dragomir.

FANATIK SUPERLIGA este difuzată în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea are loc în direct începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, atât pe canalul de YouTube al Fanatik, cât și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Va fi NEBUNIE la Romania - Elvetia | INFORMATII despre ULTIMELE BILETE | SARBATORIM CALIFICAREA

ADVERTISEMENT