ADVERTISEMENT
Life

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Vedeta s-a transformat radical și este de nerecunoscut

Autor: Ionuţ Cataramă | 23.09.2020 | 18:53
Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Vedeta s-a transformat radical și este de nerecunoscut

Simona Sensual a dispărut din showbiz, dar nu și de pe Facebook. Vedeta este complet schimbată și aproape de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Dacă în trecut obișnuise publicul cu părul ei blond și rujul roz nelipsit de pe buze, în prezent, ea a suferit schimbări dramatice  de look.

Fosta cântăreață s-a vopsit brunetă și și-a îmbunătățit aspectul fizic cu ajutorul medicului estetician.

ADVERTISEMENT

Simona Sensual, de nerecunoscut

Fosta iubită a interlopului defunct Nicu Maharu a trecut la un alt nivel din punct de vedere estetic, iar chirurgia în cazul ei și-a făcut bine treaba. Simona Sensual pare o tânără de 20 de ani, nicidecum o femeie de 37 de ani.

În prezent, vedeta este de nerecunoscut, căci nu mai arată ca în trecut, nu mai este avidă să apară în public și pozează doar pentru prietenii de pe Facebook. Bruneta și-a pus și implanturi mamare, pentru ca nu mai era mulțumită de sânii ei naturali.

ADVERTISEMENT
Simona Sensual este total schimbată
Simona Sensual este total schimbată

Simona Sensual este originară din București și a fost una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc. A devenit cunoscută după ce a pozat în rubrica Fata de la Meteo, la fel ca și multe alte vedete, printre care și Laura Cosoi, în ziarul Libertatea.

Simona Sensual duce o viață departe de showbiz
Simona Sensual duce o viață departe de showbiz

Numele ei real este de fapt Simona Cristina Ştefania Suhoi, iar în televiziune a lucrat în Kanal D sau B1 TV, unde prezenta show-uri de divertisment. În 2010, Simona Sensual a fost reporter special pentru emisiunea lui Capatos de la Antena 1, a încercat și o carieră în muzică, însă s-a resemnat după o tentativă eșuată, deși a lansat o piesă cu Adrian Minune intitulată Trandafirul de la tine.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea a fost în atenția presei și pentru relația tumultoasă pe care a avut-o cu Nicu Maharu. „Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, șase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viață mult mai frumoasă și mai liniștită lângă el.”, a declarat Simona Șuhoi, la un moment dat, în presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!