Life

Vă mai amintiți de Anemona Niculescu de la ASIA? Ce face în prezent. Artista s-a reprofilat

Vă mai amintiți de Anemona Niculescu de la trupa ASIA? În prezent, artista are o altă profesie și este mama unui băiețel.
26.10.2022 | 09:34
Va mai amintiti de Anemona Niculescu de la ASIA Ce face in prezent Artista sa reprofilat
Cu ce se ocupă în prezent Anemona Niculescu. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Anemona Niculescu făcea furori la începutul anilor 2000 cu trupa ASIA. Frumusețea și talentul ei au cucerit inimile a milioane de români. Ce face artista în prezent?

Ce face în prezent Anemona Niculescu de la trupa ASIA

Anemona Niculescu are acum 43 de ani și este mama unui băiețel. A trecut printr-un divorț și s-a reprofilat.

ADVERTISEMENT

Solista a mărturisit de curând că este medic nutriționist, profesie pe care și-a perfecționat-o și prin cursuri de regenerare celulară și tonifiere în SUA.

-Anemona Niculescu-
Anemona Niculescu, in prezent. Sursa foto: facebook

 

”Eu am o nouă specializare. Sunt tehnician nutriționist. Și pe lângă asta am făcut și niste cursuri în America de regenerare celurara și tonifiere”, a spus Anemona pentru Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă duce lipsa concertelor alături de fostele colege, Anemona a răspuns că nu ar refuza o reuniune, dar că mai multă prioritate pentru ea o reprezintă fiul său.

”Am cântat acum cu fetele, însă, în ultima vreme nu am mai făcut asta, pentru că am fost ocupată și cu toate proiectele, cu cursurile legate de specializările mele mai mult.

ADVERTISEMENT

Mă ocup de baiatelul meu și îmi petrec timpul cu el. Mi-a plăcut foarte mult rolul de mamă și de pedagog și nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii”, a mai precizat Anemona Niculescu.

Ce spune solista despre divorțul prin care a trecut

Cântăreața a vorbit și despre divorțul de fostul partener, care s-a întâmplat la doar două zile după căsătorie. Ea consideră că a făcut o greșeală prin faptul că a spus ”Da!” și, astfel, a remediat situația.

ADVERTISEMENT

”Am divorțat destul de repede. Am realizat foarte curând că a fost o alegere foarte gresita, așa că am remediat situația”, a mai transmis Anemona.

Anemona Niculescu a mai cochetat și cu actoria în trecut. A jucat rolul Mariei în serialul ”Secretul Mariei”.

Trupa Asia s-a înființat pe 8 martie 1999 și s-a destrămat în anul 2006. Una dintre cele mai cunoscute melodii a formației este ”Ia cu tine și inima mea”.

ADVERTISEMENT
Tags: