Life

Vă mai amintiți de Lila din ”Vacanța Mare”? Iată ce face și cum arată acum

În urmă cu două decenii, actrița Mirela Stoian făcea furori pe ecranele TV prin interpretarea personajului ”Lila” din celebra comedie ”Vacanța Mare”. Iată ce face în prezent.
28.11.2021 | 19:29
Va mai amintiti de Lila din Vacanta Mare Iata ce face si cum arata acum
Ce face și cum arată în prezent Lila din Vacanța Mare. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lila din ”Vacanța Mare ” era unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale celebrei comedii. Replicile și atitudinea sa amuza pe mulți telespectatori.

Acum, la două decenii de la terminarea filmărilor, actrița Mirela Stoian arată diferit și, cu toate că a dispărut din lumina reflectoarelor, încă mai face teatru.

ADVERTISEMENT

Mirela Stoian este actriță în continuare. La ce teatru joacă

De curând, actorul Florin Petrescu, cel care l-a interpretat pe Axinte, a dezvăluit la Antena Stars ce mai face fosta sa colegă de scenă.

”Lila” este acum actriță la Teatrul Odeon din Capitală. Aici joacă mai mereu și bucură în continuare inimile a zeci de oameni care vin să-i vadă piesele.

ADVERTISEMENT

”Mirela este la Teatrul Odeon”, a mărturisit Axinte la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Mirela Stoian a mai apărut la TV, în cadrul unei emisiuni difuzată pe TVR, alături de fiica sa și actrița Corina Dănilă. Mirela Stoian spunea atunci că nu îi este dor de personajul Lila, deoarece a împiedicat-o să se angajeze în altă parte. Totodată, actrița dezvăluia că nu duce o viață prea bună din punct de vedere financiar.

Actrita Mirela Stoian, la TVR, alături de fiica si actrita Corina Danila. Sursa foto: captură TVR

 

”Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume.

ADVERTISEMENT

Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent.

Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi.

ADVERTISEMENT

Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, spunea Mirela Stoian, acum ceva ani, la TVR. 

Mirela Stoian, dezamăgită de Mugur Mihăiescu

Mirela Stoian mai dezvăluia în cadrul emisiunii că a întrerupt legătura cu Mugur Mihăiescu (cel care a pus bazele ”Vacanței Mari”- n.r), dar că mai comunică cu restul colegilor. Mugur Mihăiescu a supărat-o după ce nu a mai propus-o în redifuzarea comediei din anul 2015, pe Kanal D. Inițial, comedia s-a difuzat pe Protv.

”Eu am vorbit ultima oară cu băieții acum cinci ani, în aprilie, și mi-au zis ‘ne vedem în toamnă’, dar nu s-a mai întâmplat niciodată. Din ziare am aflat cu tristețe, cu mâhnire că Vacanţa Mare ia o pauză. De atunci sunt șomeră.

Sunt mâhnită că după 10 ani împreună nimeni nu mi-a spus ‘mulțumesc’ sau să primesc un avertisment. Dacă el nu a vorbit cu mine, de ce aș face-o eu? Mugur nu m-a sunat niciodată de atunci.

Cu restul vorbesc și chiar am mai jucat piese de teatru împreună. Regret că am plecat de la Pro TV atunci când cei de la Vacanța Mare m-au găsit acolo și au vrut să mă ia la Kanal D”, a mai spus Mirela Stoian.

ADVERTISEMENT