ADVERTISEMENT
Life

Va mai exista sezonul 11 de Românii au Talent? Ce spune Pro TV

Autor: Bogdan Solomon | 12.06.2020 | 17:33
Va mai exista sezonul 11 de Românii au Talent? Ce spune Pro TV
Au început deja înscrierile pentru Românii au Talent, sezonul 11. Sursa foto: Pro TV

Chiar dacă finala Românii au Talent s-a desfășurat anul acesta în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus și a stârnit un val de reacții negative din partea telespectatorilor, nemulțumiți de varianta aleasă de producători pentru a pune capăt sezonului 10, suntem convinși că așteptați cu nerăbdare ca show-ul să revină pe micul ecran. Ei bine, răspunsul la întrebarea care stă pe buzele tuturor vine chiar de la Smiley, unul dintre prezentatorii emisiunii ce asigură de vreme bună supremația Pro TV în serile de vineri.

ADVERTISEMENT

Românii au Talent continuă cu sezonul 11. S-a dat startul înscrierilor

Chiar înainte de momentul desemnării marelui câștigător al sezonului recent încheiat, mecanicul auto Radu Palaniță, îndrăgitul artist a făcut marele anunț.

Au început deja înscrierile pentru preselecțiile pentru sezonul viitor”, a spus acesta, fără să dezvăluie mai multe detalii cu privire la schimbările pregătite de producători, în condițiile în care e de așteptat ca evoluția pandemiei să aibă o influență majoră asupra noilor ediții.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă în momentul de față nu știm cu exactitate când ar urma să înceapă filmările, pe site-ul oficial al emisiunii este disponibil un formular de înscriere pentru sezonul cu numărul 11. Dacă vrei să faci cunoscut unei țări întregi talentul cu care te-ai născut, completează toate câmpurile cu datele personale, atașează o fotografie și pregătește-te să urci pe scenă pentru a face istorie.

Reacția lui Radu Palaniță după victoria din finala sezonului 10

Iar dacă ai nevoie de un motiv în plus pentru a participa la cel mai iubit talent show din țara noastră, suntem siguri că povestea lui Radu Palaniță, marele câștigător al ediției din acest an te va convinge să lași toate fricile deoparte.

ADVERTISEMENT

De profesie mecanic auto, acesta și-a descoperit marea sa pasiune, muzica, abia la 36 de ani, însă nu are de gând să renunțe la visul de a deveni un artist cunoscut și apreciat de publicul din România și de peste hotare. Iar victoria din finala Românii au Talent speră să fie exemplu pentru toți cei care își doresc să cucerească această scenă, dar nu au suficient curaj.

Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții.

ADVERTISEMENT

Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil.

Cu banii câștigați îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus concurentul, vizibil emoționat la aflarea veștii că a câștigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!