Life

Va mai prezenta Dan Negru Revelionul și în 2023, după plecarea de la Antena 1? Răspunsul prezentatorului: “O spun mereu de mulți ani”

Fanii lui Dan Negru se întreabă dacă acesta va mai prezenta Revelionul și în 2023, după plecarea de la Antena 1. Ce a spus prezentatorul?
01.11.2022 | 18:58
Va mai prezenta Dan Negru Revelionul si in 2023 dupa plecarea de la Antena 1 Raspunsul prezentatorului O spun mereu de multi ani
Ce spune Dan Negru despre Revelionul 2023. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru a fost întrebat dacă va prezenta Revelionul 2023 la Kanal D, după plecarea de la Antena 1. Telespectatorii erau obișnuiți să-l urmărească în noaptea dintre ani.

Dan Negru, despre Revelionul 2023, după plecarea de la Antena 1

Deși mai sunt două luni până la Revelion, fanii se întreabă dacă Dan Negru va mai fi prezent pe micile ecrane și anul acesta, după plecarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a început să lucreze la Kanal D la începutul acestui an, iar emisiunea sa de tip quiz show, Jocul Cuvintelor, a avut un succes răsunător. Acum prezintă un alt show de acest gen, Tu Urmezi.

Întrebat dacă va fi și anul acesta “Regele Audiențelor”, Dan Negru nu a ezitat să răspundă. Cu toate că programul său de Revelion a fost în fiecare an la TV, mai bine de 20 de ani, prezentatorul îi îndeamnă pe oameni să petreacă Anul Nou departe de micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a spus clar dacă va prezenta sau nu Revelionul 2023 la Kanal D.

“E încă soare afară, e încă departe Revelionul dar în ultimii 10 ani de fiecare Revelion îi sfătuiam pe toți să-și petreacă Revelionul departe de ecrane, cu familia, prietenii.

Sunt prea puține Revelioanele din viața unui om încât să le pierzi în fața unor ecrane, de TV, de laptop, de telefon.

ADVERTISEMENT

Bucurați-vă de viață și nu de ecrane o spun mereu de mulți ani de zile.”, a declarat realizatorul TV pentru ciao.ro.

Dan Negru, despre plecarea din industria televiziunii

Dan Negru a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că se mută la Kanal D, după ani buni în care a prezentat emisiuni la Antena 1, printre care și ediția specială de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a luat-o de la capăt la Kanal D, la 51 de ani. A fost îndemnat de multe persoane să nu renunțe la Antena 1, dar nu a ascultat.

Dan Negru și-a dorit să le arate oamenilor că orice e posibil. Prezentatorul a vorbit recent despre discriminarea de vârstă din România în lumea televiziunii. Vedeta vrea să demonstreze că experiența este importantă, nu vârsta.

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a mai spus că nu știe dacă va mai face televiziune mult timp de acum încolo.

Prezentatorul spune că este încăpățânat și că nu vrea să facă tot ce îi cer producătorii. Din acest motiv, realizatorul TV știe cât va mai fi văzut pe micile ecrane.

“Am o gură mare, sunt încăpățânat, nu fac cum vor directorii și producători dacă simt că ei greșesc dar de fiecare dată mi-a ieșit.

Așa că, depinde când mai reușesc să supraviețuiesc cu felul ăsta al meu de a fi.

Piața TV vrea tot mai mult yesmeni și eu nu sunt. 25 de ani de hituri în TV e totuși de ajuns într-o țară care are de totul 100 de ani… Dumnezeu a fost bun cu mine.”, a explicat el.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Cu toate acestea, nu vrea să-și deschidă o școală de televiziune.

În acest moment, Dan Negru este profesor asociat la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din Timișoara.

ADVERTISEMENT
Tags: