Life

”Vă oferă șansa de a vă reconecta cu lumea”. Locul din România recomandat de jurnaliștii de la CNN

Destinația turistică din țara noastră, lăudată de gazetarii de la CNN pentru peisaje și natură. Oamenii se pot deconecta.
10.05.2024 | 19:45
Va ofera sansa de a va reconecta cu lumea Locul din Romania recomandat de jurnalistii de la CNN
Destinația turistică din țara noastră, lăudată de gazetarii de la CNN pentru peisaje și natură. Oamenii se pot deconecta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

„Vă oferă șansa de a vă reconecta cu lumea”. Locul din România recomandat de jurnaliștii de la CNN. Americanii au numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru numeroase regiuni importante din întreaga Europă.

Destinația turistică din țara noastră, lăudată de gazetarii de la CNN pentru peisaje și natură. Oamenii se pot deconecta

Destinația turistică din țara noastră, lăudată de gazetarii de la CNN pentru peisaje și natură. Oamenii se pot deconecta de tot, mai ales atunci când simt că munca le acaparează tot timpul. E un loc cunoscut din România.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii sunt de părere că Munții Apuseni nu trebuie trecuți cu vederea de pasionații de drumeții montane. Aceștia au rămas impresionați de pădurile dese și de peșterile care se pot observa la fiecare pas.

În plus, ziariștii spun că este una dintre regiunile în care timpul pare că stă pe loc. De asemenea, au subliniat că turiștii se pot bucura în Munții Apuseni de aer curat și de o viață sălbatică în rândul animalelor.

ADVERTISEMENT

„Vă oferă șansa de a vă reconecta cu lumea, o perspectivă asupra unei părți a Europei în care timpul încă se mișcă încet, iar modul de viață este impregnat de tradiție”, au transmis jurnaliștii de la CNN. Pe lista lor apar și lanțuri muntoase din Elveția, Italia sau Franța.

Munții Apuseni din România, apreciați de jurnaliștii CNN

„Mergând pe jos printre dealurile maiestuoase și pădurile aparent nesfârșite, puteți vedea șoimii pelerini care se învârt în cerc pe termicele de la înălțime, în timp ce urmele de lupi și urși bruni europeni indică prezența unora dintre cele mai evazive creaturi ale continentului.

ADVERTISEMENT

Much Better Adventures organizează o drumeție de patru zile cu rachete de zăpadă prin regiune în timpul iernii, unde oaspeții se cazează la familii românești și primesc o primire locală adecvată”, au completat ziariștii.

Nu este pentru prima oară când jurnaliștii de la CNN vorbesc despre țara noastră și o apreciază pentru destinațiile sale. În anul 2019 aceștia au recomandat, de asemenea, România pentru frumusețea sa deosebită.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv americanii descriau Munții Apuseni drept un lanț muntos care are unele dintre cel mai bine păstrate secrete din Europa de Est. Mai mult decât atât, îi îndemnau pe oameni să ajungă pe meleagurile noastre.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii