Simona Halep

Va participa Simona Halep la US Open 2020? Când va lua hotărârea finală

10.08.2020 | 10:35
Va participa Simona Halep la US Open 2020 Cand va lua hotararea finala
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu este încă hotărâtă dacă va participa la US Open 2020, în ciuda faptului că s-a înscris la turneul de Grand Slam.

Câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon, românca și-ar dori titlul și pe cimentul de la New York, dar deocamdată așteaptă să vadă cum decurge situația medicală pe plan mondial.

ADVERTISEMENT

Tenisul a fost grav afectat de pandemia de coronaavirus, iar turneele au fost reluate abia săptămâna trecută. Halep ar fi trebuit să joace la Palermo, dar s-a retras în ultimul moment.

Simona Halep nu s-a hotărât dacă va participa la US Open 2020

Acum, Simona Halep va juca în această săptămână la turneul de la Praga și a anunțat că o cdecizie cu privire la participarea la US Open 2020 va lua abia după competiția din capitala Cehiei.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranţă voi decide după acest turneu. În SUA condiţiile sunt dure. Am nevoie să simt ceva, am nevoie să văd ce schimbări vor face organizatorii cu privire la deplasare şi alte lucruri. Apoi voi putea lua o decizie finală”, a declarat Halep, conform news.ro.

”Ştiu că este strict, este un pic stresant în opinia mea. Dar au nevoie de acele reguli pentru siguranţă, sănătatea este cea mai importantă, ei trebuie să aibă grijă de toţi. Este greu pentru oricine să călătorească în această perioadă”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT

”Dar fiecare poate lua o decizie şi îşi ştie priorităţile. Prioritatea mea este sănătatea, este partea psihică şi nu vreau să mă stresez. Decizia mea finală, atunci când o voi lua, va fi bazată pe aceste lucruri”, a încheiat campioana noastră.

Simon Halep va evolua în această săptămână la turneul de la Praga. Ea va debuta, luni, într-un meci de dublu în care va face pereche cu cehoiaca Barbora Strycova. Principală favorită pe tabloul de simplu, românca o va întâlni în runda inaugurală pe slovena Polona Hercog.

ADVERTISEMENT

Înainte de plecarea spre capitala Cehiei, Simona Halep a lăsat să se înțeleagă că nu va merge la US Open 2020, nedorind să riște nimic din punct de vedere al sănătății. În prezent, Simona Halep se află pe lucul doi în lume. Prima poziție la feminin este ocupată de australianca Ashleigh Barty. Pe trei se află Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT