Fotbal international

Vă plângeați de Dan Petrescu?! Nenad Lalatovic, antrenorul liderului din Serbia, amenințări cu moartea în timpul unui meci. Video

13.09.2019 | 22:55
Va plangeati de Dan Petrescu Nenad Lalatovic antrenorul liderului din Serbia amenintari cu moartea in timpul unui meci Video
Nenad Lalatovic, antrenorul liderului din Serbia, amenințări cu moartea în timpul unui meci. Captură foto: Twitter

Fotbalul sârb este faimos pentru patima și ambiția pe care o pun în el fanii, jucătorii și antrenorii din țara vecină. Uneori, când aceste lucruri sunt duse la extrem, apar și evenimente neplăcute. Chiar azi, la meciul Radnicki Nis – Vojvodina, între antrenorul oaspeților, Nenad Lalatovic și gazde s-a iscat un scandal imens, presărat cu imagini incredibile.

Nenad Lalatovic, antrenorul liderului din Serbia, amenințări cu moartea în timpul unui meci

Vojvodina, echipa antrenată de Nenad Lalatovic, s-a deplasat azi pe terenul celor de la Radnicki Nis, în cadrul etapei a 8-a din prima ligă a Serbiei. Un succes la Nis o ducea pe Vojvodina pe locul 1 în clasament. Pauza a adus o remiză pe tabelă, 1-1, și mulți nervi pe teren și în tribune. După un conflict cu antrenorul gazdelor, Milorad Kosanovic, tehnicianul oaspeților a intrat în conflict și cu câțiva fani din tribune, scrie SportkaCentrala.

Din imaginile surprinse de televiziunea sârbă se vede cum Lalatovic pur și simplu amenință cu moartea pe cineva din tribune. Gesturile sale sunt însă confuze, amenințările cu decapitarea fiind amestecate cu câteva semne ale crucii.

Nenad Lalatovic și Vojvodina, pe locul 1 în Serbia

După pauză, montați probabil de colericul Lalatovic, cei de la Vojvodina au revenit mai puternici pe teren, iar în final s-au impus cu scorul de 2-1 și au urcat pe locul 1 în clasamentul din SuperLiga Serbiei, la două puncte de Backa Topola și trei de Steaua Roșie Belgrad. Ultima amintită are și trei meciuri mai puțin disputate față de Vojvodina.

În urma gesturilor de azi, Nenad Lalatovic riscă o suspendare uriașă din partea forurilor fotbalistice din Serbia. În România, pentru mult mai puțin, Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină. ”Bursucul” a fost eliminat de Sebastian Colțescu în meciul Astra – CFR Cluj (scor 3-2) pentru injurii.