Sporturi

Vă reproșați vreo decizie? Segărceanu a venit cu un răspuns clar: „Aș face la fel din nou”. Ce a discutat cu Halep

21.04.2019 | 23:45
Vă reproșați vreo decizie? Segărceanu a venit cu un răspuns clar: „Aș face la fel din nou”. Ce a discutat cu Halep
Segărceanu a venit cu un răspuns clar

România a ratat prezența în finala FED Cup, după ce a pierdut meciul decisiv de dublu cu Franța. Halep și Niculescu au început bine, câștigând primul set, însă au sfârșit partida învinse, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Vă reproșați vreo decizie? Segărceanu a venit cu un răspuns clar

La conferința de presă ulterioară acestui meci, Florin Segărceanu, căpitanul ne-jucător al României, a explicat planul său pentru ziua de duminică. Segărceanu le-a dezvăluit reporterilor prezenți în sală faptul că a luat decizia de a le trimite pe teren pe Halep și pe Begu la simplu încă de sâmbătă seara. Ar fi vrut să o folosească pe Begu și la dublu, însă planul său a fost dat peste cap de accidentarea Irinei. Întrebat dacă își reproșează vreo decizie luată în acest weekend, Segărceanu a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Aveam acest plan făcut cu o seară înainte. După accidentarea nefericită a Irinei, am întrebat-o pe Simona dacă e ok, iar ea mi-a spus că e ok și își dorește să joace. Nu ai ce să spui despre un meci pierdut la câteva puncte. Nu-mi reproșez nicio decizie. Dacă ar veni cineva să mă întrebe dacă aș merge pe aceeași formulă, aș face la fel. Le mulțumesc fetelor pentru cum s-au dăruit. O luăm de la capăt anul viitor” – a spus Florin Segărceanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri