Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va reuși Dinamo promovarea după schimbarea acționarului majoritar? „Cred în această forță!”. Video exclusiv

Dinamo a suferit modificări la nivelul conducerii după schimbarea acționarului majoritar. Nicolae Badea a vorbit despre șansele „câinilor roșii” la promovare.
04.03.2023 | 10:07
Va reusi Dinamo promovarea dupa schimbarea actionarului majoritar Cred in aceasta forta Video exclusiv
Nicolae Badea vorbește despre șansele lui Dinamo la promovare în urma schimbării acționarului majoritar. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a primit o veste excelentă înaintea reluării Ligii 2 Casa Pariurilor. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că formația din Ștefan cel Mare are noi investitori după ce Dorin Șerdean și PCH au bătut palma pentru cedarea acțiunilor. Nicolae Badea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre schimbările de la Dinamo și a analizat șansele la promovarea în SuperLigă.

Nicolae Badea, convins că numirea lui Răzvan Zălăveanu a fost o greșeală la Dinamo

Nicolae Badea este convins că unul dintre motivele principale pentru care Dinamo s-a prăbușit a fost numirea în rolul de administrator judiciar a lui Răzvan Zăvăleanu. „Eu nu aș spune vinovat, dar responsabilitatea acestor rezultate nefericite cred că e o chestiune evidentă, pentru că administratorul judiciar, așa cum și-a asumat prestația publică, dar și din prestația de facto, este punctul decisiv”, a spus acționarul de la AFC Dinamo.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Prezent în platoul emisiunii, Dănuț Lupu, președintele CS Dinamo, a trasat diferența dintre jucătorii clubului din Liga 2 de astăzi și situația din urmă cu 15 ani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că la începutul cantonamentului de iarnă, elevii lui Ovidiu Burcă au refuzat să se antreneze.

„Problemele care sunt azi la Dinamo au fost și în urmă cu 10-15 de ani, dar ne interesau mai puțin banii și știam ceea ce înseamnă Dinamo”, a fost remarca făcută de Dănuț Lupu. Ulterior, Nicolae Badea i-a dat dreptate fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Nicolae Badea, dezvăluiri din perioada de la Dinamo: „Chiar dacă s-au plâns de restanțele salariale în teren nu s-a văzut”

Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo din 1998 până în 2013, a vorbit despre perioada petrecută la cârma clubului din Ștefan cel Mare. Patronul de la AFC Dinamo, societate care deține echipa din Liga 4, a precizat că problemele salariale au existat în cei 15 ani petrecuți la conducere, însă reacția jucătorilor a fost cu totul alta.

„Este adevărat. Eu cât am fost 15 ani au fost întârzieri, probleme cu salariile jucătorilor, dar ceea ce spune (n.r. Dănuț Lupu) Dan este foarte real. Întotdeauna s-au antrenat, chiar dacă au mai protestat câteodată, chiar dacă s-au plâns de restanțele salariale în teren și la antrenament nu s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Știau ce au de făcut, știau de ce intră în teren și au fost caractere puternice și și-au urmărit ca performanța și cariera să fie pe primul plan. Viitorul lui Dinamo este în centrele de copii proprii. Dinamo prin tradiție a fost clubul care a format jucători, care a format oameni, care a dat societății oameni reușiți, cred în această forță. 

În urmă cu 3 sau 4 ani v-am trimis o listă cu peste 200 de nume care au făcut istorie sub culorile lui Dinamo de-a lungul timpului. Nu numai în teren, ci și în antrenorat sau în management. Vă dau un singur exemplu care este deja de notorietate. Cariera lui Radu Ștefan la Lazio”, a mai spus Nicolae Badea, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nicolae Badea speră în promovarea lui Dinamo: „Mi-e greu să cred că nu va reuși”

Dinamo a câștigat furtunos primul meci în acest an din Liga 2 Casa Pariurilor, scor 6-0 cu Unirea Constanța pe stadionul „Arcul de Triumf”. Pentru „alb-roșii” urmează duelul cu CSC Șelimbăr 1599 în penultima etapă din al doilea eșalon al fotbalului din România.

„Mi-e greu să cred că nu va reuși să promoveze, dar e o perioadă care deocamdată nu este foarte clară din punct de vedere sportiv mă refer, la potențialul lotului și prin prisma restricțiilor de a legitima.

Sper să o facă și ne dorim lucrul ăsta. Deocamdată play-off-ul este prima bornă să spun așa. Sper în promovare”, a declarat Nicolae Badea, despre șansele lui Dinamo la promovarea în SuperLigă.

Fanatik SuperLigaemisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT