Life

Vacanță cu fetele sale pentru Cristi Borcea! Valentina Pelinel, mândră de soțul ei

Cristi Borcea, unul dintre prolifici bărbați de la noi, își petrece vacanța în Olimp, chiar la hotelul pe care îl deține acolo, alături de marea familie a sa.
01.08.2021 | 14:46
Vacanta cu fetele sale pentru Cristi Borcea Valentina Pelinel mandra de sotul ei
Crisit Borcea, alaturi de Valentina Pelinel, s-a pozat inconjurat de toate fetele carora le este tata Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a decis să își reunească, din nou, familia, așa că și-a invitat copiii și pe Mihaela Borcea să petreacă alături de el și de Valentina Pelinel la malul mării, vara fiind dedicată relaxării și familiei pentru omul de afaceri.

Cristi Borcea, înconjurat de fetele sale

Acum câteva zile, Cristi Borcea a avut ce sărbători: Gloria, fiica lui cu Alina Vidican, a împlinit șase ani, motiv pentru o mică petrecere.

ADVERTISEMENT

Iar cum o petrecere nu este tocmai una reușită dacă nu sunt companionii necesari în preajmă, Cristi Borcea și-a invitat, din nou, toți copiii alături, așa cum a făcut și la majoratul gemenilor Melissa şi Angelo, iar la eveniment se pare că au luat parte măcar toate fetele din viața lui.

Așa că, de curând, Valentina Pelinel a postat pe conturile ei de socializare o imagine cât se poate de grăitoare pentru a explica cum este tatăl Cristi Borcea: înconjurat de copii, cu toții zâmbind, micuțele fiind vizibil încântate că se văd cu toatele.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea: ”Tati cu fetele lui”

Omul de afaceri Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel, a fost fotografiat alături de fetele ale. Iar alături de el sunt toate fetele pe care le are din cele trei căsnicii ale sale, plus cea care a fost făcută dintr-o relație pasageră.

Astfel, Cristi Borcea le are alături pe fiicele sale din cele trei mariaje: Melissa (din căsătoria cu Mihaela Borcea), Gloria (din mariajul cu Alina Vidican) și Carolyn (din relația cu Simona Voiculescu), precum și gemenele Indira Maria și Rania Maria pe care le are cu actuala lui soție, Valentina Pelinel, cea care, de altfel, a și postat, mândră de omul de afaceri, fotografia cu pricina.

ADVERTISEMENT

”Tati cu fetele lui”, este explicația pe care Valentina Pelinel a pus-o la fotografia urcată pe conturile de socializare ale doamnei Borcea, în centrul pozei fiind Cristi Borcea și Gloria, sărbătorita momentului, fetița pe care o are cu Alina Vidican.

”Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou”, spunea, acum ceva vreme, Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea mai vrea un copil, al zecelea

Cristi Borcea a anunțat, de curând, că și-ar mai dori să aibă un copil din relația pe care o are cu Valentina Pelinel, omul de afaceri ajungând, astfel, la cel de-al zecelea moștenitor recunoscut.

Până acum, Cristi Borcea are nouă copii: trei cu Mihaela Borcea – Patrick și gemenii care și-au serbat majoratul, Melissa şi Angelo -, doi cu Alina Vidican – Alexandru și Gloria -, o fetiță cu avocata Simona Dana Voiculescu și trei alături de Valentina Pelinel, un băiat și două gemene.

”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii!”, explica Cristi Borcea numărul mare de moștenitori pe care îi are în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

ADVERTISEMENT