News

Vacanță cu final tragic pentru doi tineri. Un bărbat a murit electrocutat după ce a intrat în cada din baia hotelului

Moarte șocantă pentru un bărbat aflat în vacanță într-o destinație foarte căutată de turiști. Soția cere despăgubiri de un milion de dolari
17.06.2024 | 21:38
Vacanta cu final tragic pentru doi tineri Un barbat a murit electrocutat dupa ce a intrat in cada din baia hotelului
Cum a murit un turist electrocutat în cadă. Proces de un milion de dolari împotriva unui hotel din Mexic. Sursa foto: metro.co.uk
ADVERTISEMENT

Proces de un milion de dolari împotriva unui hotel din Mexic. Lizzette Zambrano, în vârstă de 35 de ani, a intentat un proces împotriva Sonoran Sea Resort din Puerto Penasco, unde ea și soțul ei, Jorge Guillen, în vârstă de 43 de ani, erau cazați, după ce acesta a murit electrocutat într-un jacuzzi.

Moarte tragică pentru un bărbat aflat în vacanță cu soția

Cuplul a sosit la hotel marțea trecută și intenționa să admire apusul împreună din jacuzzi. Însă când Jorge a intrat în apă, a fost electrocutat și a căzut sub apă într-un circuit electric.

ADVERTISEMENT

Lizzette a încercat să-l salveze, dar și ea a fost afectată de curent și a rămas captivă sub apă, potrivit metro.co.uk. Un alt oaspete a intervenit și a reușit să o scoată pe Lizzette, însă eforturile de a-l salva pe Jorge au fost zadarnice, iar alte persoane au fost, de asemenea, electrocutate atunci când au încercat să ajute cu bețe și unelte metalice.

Acum a fost depusă o cerere în orașul lor natal, El Paso, Texas, pentru moarte din culpă și neglijență. Cererea susține că personalul hotelului a întârziat 10 minute să intervină și că nu a avertizat oaspeții despre pericole.

ADVERTISEMENT

Tej Paranjpe, avocat la firma PMR Law din Houston care se ocupă de caz, a descris incidentul ca fiind „înfricoșător”. El a adăugat: „Niciun angajat nu a intervenit în timp ce Jorge era continuu electrocutat sub apă”, scrie sursa citată.

Angajații hotelului au răspuns apelurilor de ajutor abia după 10 minute

Cererea de despăgubire susține că după 10 minute angajații hotelului au răspuns apelurilor de ajutor ale oaspeților. Managerul a reușit în cele din urmă să recupereze trupul lui Jorge din jacuzzi, dar acesta murise deja.

ADVERTISEMENT

Lizzette a fost transportată cu elicopterul la un spital din Phoenix, Arizona, și a fost externată vineri. Procurorii mexicani din statul Sonora au declarat că investigatorii vor examina „originea defecțiunii electrice” și vor efectua vizite pe teren în zilele următoare.

Electrocutarea în jacuzzi din cauza luminilor subacvatice defecte și a pompelor în condiții necorespunzătoare rămâne o situație rară, mai scrie metro.co.uk.

ADVERTISEMENT

De asemenea, experții avertizează că este necesară o supraveghere atentă pentru a asigura întreținerea adecvată a echipamentului. Metro a contactat resortul pentru a obține un punct de vedere.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația