News

Vacanță de coșmar, în Grecia, pentru o familie din România. Au rămas fără bani, acte și mașină: ”A intrat peste noi în casă și a luat cheile”

Pentru o familie din România, vacanța începută recent în Grecia s-a dovedit un real coșmar. Conaționalii noștri au rămas fără bani, acte și mașină.
24.06.2024 | 21:10
Vacanta de cosmar in Grecia pentru o familie din Romania Au ramas fara bani acte si masina A intrat peste noi in casa si a luat cheile
O familie din România a rămas fără mașină, bani și acte în vacanța din Grecia. ”A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O familie din România ajunsă recent în Grecia pentru o vacanță care trebuia să fie una de neuitat trece printr-un veritabil coșmar. Conaționalii noștri au rămas fără mașină, bani și acte în decurs de câteva minute.

O familie din România a rămas fără mașină, bani și acte în vacanța din Grecia. ”A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”

În urmă cu exact un an, vacanța din Grecia se încheia la Poliție pentru două familii de români. Aceștia au rămas fără bani, documente și alte obiecte de valoare după ce au căzut pradă hoților.

ADVERTISEMENT

Din păcate, se pare că situația de atunci se repetă și în prezent. Turiștii ajunși în statul elen se confruntă cu un veritabil val de infracțiuni. Hoții recurg acum la furturi mult mai ”consistente”

Recent, unei familii din România i-a fost furată maşina lăsată în parcarea hotelului. S-a întâmplat într-o staţiune din Halkidiki. Tot aici, altor două familii le-au fost furaţi bani şi bunuri din interiorul maşinii, când se aflau la plajă. În ciuda faptului că păgubiţii au anunţat poliţia elenă, niciun prejudiciu nu a fost recuperat momentan.

ADVERTISEMENT

Duminică, 23 iunie, proprietara mașinii furate a făcut un apel disperat pe grupul de Facebook ”Forum Grecia”. Aceasta a spus că vehiculul ei, marca BMW, i-a fost furat din Pefkochori, lângă Elephant Beach, în jurul orei 2.50 dimineața.

Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”, a scris românca, publicând și fotografie cu mașina (foto sus). Apoi, aceasta a dat detalii despre momentele trăite în noaptea furtului. ”A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

O filmare a camerelor de supraveghere din zonă prezintă un individ cu fața acoperită. Se pare că acesta a găsit o ușă deschisă la vila unde românii erau cazați.

De aici a luat de pe masă cheia de la mașină și a furat mașina. Conaționalii noștri nu au rămas doar fără mașină. Asta pentru că, la pachet cu autoturismul, ei au pierdut și alte bunuri de valoare.

ADVERTISEMENT

În vehiculul cu care au plecat hoții se aflau mai multe bunuri, o sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau. Totul s-a întâmplat în timpul nopții, când proprietarii vilei și turiștii dormeau.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cum obții o REDUCERE DE TAXE. Procedura este foarte simplă
Cum obții o REDUCERE DE TAXE. Procedura este foarte simplă
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Fost ministru, apariție de senzație în Capitală. Trecătorii s-au oprit în loc
Fost ministru, apariție de senzație în Capitală. Trecătorii s-au oprit în loc
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici