Life

Vacanță de coșmar pentru Mihai Petre. Vedeta Antenei 1 a ajuns direct la consult medical. Veștile nu sunt deloc bune

Mihai Petre a avut o vacanță de coșmar în Austria. Vedeta de la Antena 1 a mers direct la medic. Veștile primite nu sunt bune.
20.03.2023 | 10:16
Vacanta de cosmar pentru Mihai Petre Vedeta Antenei 1 a ajuns direct la consult medical Vestile nu sunt deloc bune
Ce a pățit Mihai Petre în vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a plecat în vacanță în Austria, acolo unde spera să se bucure de zăpadă, însă totul s-a transformat rapid într-un coșmar. Vedeta de la Antena 1 a suferit un accident în timp ce era la snowboard.

Mihai Petre, vacanță de coșmar. Vedeta s-a accidentat la picior

Fostul concurent de la Asia Express se afla pe pârtie pentru a face snowboard. Dansatorul s-a ales cu o ruptură de ligament după ce a căzut. Nici nu știe când s-a întâmplat totul, dar își amintește doar că respira greu și avea o durere insuportabilă la genunchi, care a durat câteva minute.

ADVERTISEMENT

Inițial, coregraful nu a știut cât de gravă este accidentarea. A continuat să se dea cu snowboard-ul și a ajuns la baza pârtiei pe picioare. Atunci când medicii i-au spus că este, de fapt, o ruptură de ligament, impactul veștii a fost unul puternic.

“Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112.

ADVERTISEMENT

Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul”, a mai povestit Mihai Petre în mediul online, notează unica.ro.

Ce vești a primit Mihai Petre de la medic

Ulterior, după ce a ajuns în România, vedeta de la Pro TV a mers la un consult medical. În acest moment, Mihai Petre nu mai are voie să-și folosească piciorul la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT

Deși situația a fost una destul de gravă, dansatorul a învățat o lecție din tot ce i s-a întâmplat. Cu toate acestea, este destul de greu să nu-și folosească piciorul, din moment ce jobul său este de coregraf.

“În rest, voi experimenta cum e să nu îți poți folosi piciorul la capacitate maximă. Prin prisma jobului probabil că va fi o lecție, în urma căreia sper să dezvolt abilitați și perspective noi.

ADVERTISEMENT

Dacă vedeți pozele, Dl doctor, să știți că m-am ridicat doar de două ori, și atunci m-au prins”, a mai spus juratul de la Te cunosc de undeva. Din fericire, medicul la care a mers i-a oferit cea mai bună îngrijire, după cum a mai povestit dansatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: