News

Vacanță de coșmar pentru o familie de români ajunsă în Thassos: ”Am rămas fără cazare, suntem cu trei copii mici”

O familie cu trei copii din România a trăit o experiență extrem de neplăcută pe insula elenă Thassos. Ajunși aici pentru o vacanță de vis, conaționalii noștri au sesizat, cu stupoare, că au rămas fără cazare.
27.07.2022 | 18:05
Vacanta de cosmar pentru o familie de romani ajunsa in Thassos Am ramas fara cazare suntem cu trei copii mici
O familie cu 3 copii din România a rămas fără cazare, după ce a ajuns în insula elenă Thassos. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din România, care plecase alături de soț și de cei 3 copii pentru o vacanță de vis în Thassos, povestește, pe internet, experiența de coșmar trăită în momentul cazării.

O familie cu 3 copii din România a rămas fără cazare, după ce a ajuns în insula elenă Thassos

Familia din România a rămas fără cazare în Thassos. Conaționalii noștri au constatat acest lucru chiar când voiau să-și ia în primire camerele.

ADVERTISEMENT

Se pare că proprietarii eleni ai pensiunii pur și simplu nu au onorat rezervarea. Disperată, femeia și-a expus cazul pe grupul Forum Thassos.

”Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”, a scris Ana Maria.

ADVERTISEMENT

Reacțiile la postarea femeii sunt diferite. Unii membrii ai grupului s-au arătat îngrijoraţi de faptul că astfel de relatări din Grecia sunt din ce în ce mai dese.

”Deja se cam împute treaba. Şi pe booking am luat ţeapă (tot la greci), dar mă rog, fiind de pe o zi pe alta nu e bai. Mai grav e pentru cei care au făcut rezervări încă din iarnă / primăvara”, e de părere un membru al grupului.

ADVERTISEMENT

”Da, grecii, oricât am fi noi de toleranţi, sunt tot mai disperaţi să facă bani, să nu rateze nimic. Mai bine le convine să vină doi clienţi o dată pentru aceeaşi cazare, decât să stea cu teama că nu vine nimeni. Defecta gândire. Pas…”, a scris o altă femeie.

”Nu înțeleg cum se întâmplă treaba asta, tot mai des în ultimul timp, să îți anuleze ei cazarea cu toate că plătești avans”, scrie o altă turistă.

ADVERTISEMENT

Situație similară raportată și în Franța

O altă femeie din România spune că a întâlnit o situație similară și în Franța, acolo unde fiica ei s-a trezit cu rezervarea anulată când a ajuns la hotel.

”Da se întâmplă peste tot. Și fiica mea a pățit, la fel, alaltăieri, dar la Cannes.  Când a ajuns aproape de hotel, i-a venit email cu rezervarea anulată și cu banii luați, pe booking! Acum nu mai este siguranța (booking). Când pleci ca turist, riști să stai în stradă!”spune femeia, pe același grup.

ADVERTISEMENT
Tags: